Astrid Lindgrens

Jag älskar min bloggdesign som den är, men jag har haft den sjukt länge och jag vill verkligen ha en förändring. Ljusa upp den och lägga till nya bilder och bara göra den allmänt fräsch, samt ta tag i bloggningen ordentligt då jag vill ha både mina roliga och tråkiga, dåliga och bra dagar, dokumenterat som jag kan läsa någongång i framtiden.
SYND bara att jag verkligen suger på det här med design, jag fattar seriöst NADA.. Får väl se om nån duktig kan hjälpa mig nån dag haha.
 
Vad har vi gjort för kul idag då.. Natten var inte så jättekul, Nathaniel ville vakna rätt mycket. Men det är coolers ändå. Nervöst när han ligger i spjälsängen nu när han ska rulla till mage hela tiden.. Går dit och kontrollerar att han ligger på rygg liksom haha usch.. Busunge. Min lillasyster har varit här efter hon slutade skolan, så skönt med sällskap haha, hade blivit galen annars. Men det blir stockholm i helgen! Så kuuuuuul, och jag har saknat Odens kebab något fruktansvärt, seriöst jag har försökt på mig olika kebabtallrikar runt om, och jag blir såååååå besviken på alla.. Jag blir typ ledsen. Jag älskar kebab.. Hahahaha..
Ska strax börja med maten också. Blir fetaostbiffar med potatis och gräddsås. Jimmy lär väl komma hem runt 8 kanske, tråkigt nu när han börjar jobba efter all ledighet..
 
Idag fick jag dessutom hem paketet jag vann från esska, tallrik med sked, en spillfri mugg och en haklapp. Perfekt nu när han ska få börja smaka lite om en månad ungefär :)
Och så har vi fått en tid till astrid lindgrens också, den 3 februari ska vi dit. Längtar men ändå inte. Hoppas verkligen att ingenting är fel, för då skulle mitt hjärta seriöst gå sönder.
 

Kommentarer
Postat av: C

Varför var ni tvugna att åka in akut? Hoppas det inte är något allvarligt :(

2014-01-08 @ 20:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se