Ont ..

 
Idag är en sån dag då allt bara suger. Sitter jag upp mår jag illa, jag har halsbränna. Ligger jag ner får jag ont i magen. Jag är två sekunder från att böla & att andas känns bara tungt. Om jag skulle böja mig ner just nu skulle jag antagligen spy. Härligt att vara gravid.. 
 
Fick så ont i magen ett tag, så ringde till och med in till förlossningen. Skulle vila o ta det lugnt, och om det fortsatte eller blev värre så ska jag ringa igen. Ringde smått hysteriskt till Jimmy som fick springa hem. Sen har han köpt Ramlösa o glass och gör nudlar just nu. Världens bästa =) hoppas att det här går över snart annars kommer jag att bli galen ..

Skit

 
Vi var på lägenhetsvisning idag i Vällingby, så fin.. Fan vad vi hoppades på bra besked. Men nä, nån annan fick den. Lika jävla tråkigt med avslag varje gång.. Nu ska jag äta godis och deppa . Tycker typ inte ens om godis. Tja.

Blää

 
Jimmy är på firmafest, så jag körde på lathetsmat idag. O lite choklad hehe.. Började dock må sjukt illa och det slutade med att jag hängde över toaletten.. Så störande, detta äckliga illamående har kommit tillbaka och tröttheten också, och det suger. Pallar inte med det.. Börjar må illa igen pga hungern så jag måste ju trycka i mig nånting snart så jag inte mår ännu mer illa. Höhä dessa ilands/graviditetsproblem.. ha en trevlans fredagskväll så fortsätter jag kolla på min älsklings serie friends :) ciaoooo!

Grattis min fina!

Mitt lilla cp barn, min fina kusin. Idag blir du 19 år! Grattis! Vi har gått igenom så sjukt mycket. Jag kommer ihåg när du kom där med din lilla väska sommaren 2011. Vi kände knappt varandra. Men du bodde hos oss och jag drog med dig överallt & ingenstans på fester, under hela sommaren , varje morgon, så satt vi på balkongen med nyköpta frallor, musik, och pennor & papper. Kunde sitta så i flera timmar. Kusinerna som fuckade ur, festade lite för hårt, skrek lite för högt. Är så glad att du finns i mitt liv, du är min kusin och min bästa vän. Hur stor är chansen att festprinsessorna båda nu sitter gravida? Att du är ynka 6 veckor bakom mig? Att jag ska få en son och du en dotter? Det suger att du flyttat till Malmö, trots att vi pratar i timmar i telefon varje dag. För då kunde du och jag tryckt i oss en kebab just nu och så hade jag gjort några goda alkoholfria drinkar till oss båda hehe. Jag älskar dig Johanna glöm aldrig bort det, och grattis igen, du är bäst! 
 

Haninge

 
 
 
Träffade Elin igår i handen en stund, pratade av mig lite, kollade i butiker osv. Köpte ett par fullt nödvändiga hörlurar som lär gå sönder om två dagar pga den keffa kvalitén, men dom får duga :) och en klänning hehe.. Långklänning i mörkgrön och den kostade bara 100 kronor, så ja köpte den. Vi har även ett skötbord nu också, spoling från Ikea. Lätt att fälla ihop också så det är skönt. Mötte Jimmy efter sen hem.

Bebis

 
Shosan! Igår svettades jag mig själv till kommunhuset & sen ÖB. Med ett par mörka leggings, sportbh och en svart tjocktröja. Det var ju liksom mulet först.. Men aja jag överlevde precis haha.. Hämtade ut ett paket från h&m med bebiskläder hihihiqqwiwieie. Så sötaaaaa! Sen färgade jag håret brunt, vilket gick sådär eftersom en flaska tydligen inte räckte till mitt hår, så det är fortfarande lite röda nyanser.. Skulle lägga in slingor som jag hade förra året, men vi får se hur allt blir haha. 

Vecka 27

 
God morgon! Idag går jag in i vecka 27. Alltså jag är snart inne i vecka 30, helvete vad tiden går snabbt! Sjukhuset ringde mig & berättade att dom ville göra ett tillväxtultraljud den 5 augusti. Blev smått nojig, så googlade vad det innebär. Och ja, det innebär i princip att kolla så att barnet växer som det ska. Men nu lär ju jag vara nervös under hela juli.. Awesome.. 

Lugn

 
Blä. Mamma & syskon har åkt hem och Jimmy jobbar. Jag är helt slut i kroppen efter dom här dagarna och blev så fett deprimerad nu när alla åkte. Behöver dom här och behöver lugn, behöver en lägenhet. Vet att några läser min blogg, om ni vet nån som hyr ut i andra hand så maila gärna mig , [email protected] haha lite desperat att man till och med söker på bloggen .. Men jag ska nog till mamma imorgon. Behöver ha lite lugn & kärlek haha.. 

!

 
Inte skrivit för jag har inte haft nåt speciellt att skriva om. Mamma och mina syskon är fortfarande här och det är sjukt rogivande haha.. Igår gjorde jag typ nada. Typ lasagne till en armé haha, idag träffade jag Elin en snabbis och sen har jag och Jimmy blivit med barnvagn! Fucking love it haha. Ska ta bättre bilder imorgon och lägga upp :) ciao! 

Sympatibakis

Big ass babybump
 
Var lite nojig igår. Hade ont i magen och kände inte så mycket rörelser. Men det kan ju ha varit för att jag inte direkt låg stilla nåt igår. Däremot har han hållt igång inatt och hela dagen idag typ, så det är lugnande. Haha på riktigt jag känner mig bakis. Jag är typ bakis. Sympatibakis hehe. För mycket fanta igår ..

Midsommar

Shit vad vi höll igång igår hela dagen.. Hade fixat FETT med pastasallad, tre olika varianter haha sen åkte jag, mamma, Jimmy, min lillasyster och Elin till Årsta havsbad. Var skitmysigt, sen kom Elins pojkvän och hans polare också :) såklart började det spöregna så vi åkte hemåt där sent på eftermiddagen, handlade lite mer käk och gick och grillade vid poolerna här i Vh med lite folk. Vi gick upp till Elin sen där det blev en liten midsommarhemmafest typ haha. Trevlans var det, men jag hade dansat runt stången, gått i backar och hållt igång hela dagen så jag hade så jävla ont i rygg/mage och ben. Så vid halv två la jag mig i sängen och stensov asså.. Men hade ändå kul igår! Hoppas alla hade en trevlig midsommar :) 
 

Old lady

 
Besöket idag gick jättebra, och saga blev helt amazed över hur snabbt hjärtljudet gick haha hon ba 'men mickaela, sådär snabbt går inte mitt hjärta?' Skitsöt haha. En läkare idag som skulle ta blodprov, jag HATAR sprutor, fy.. Saga fick hålla mig i handen haha! Han frågade om hon var min dotter.. Man undrar ju hur jävla gammal man ser ut om en läkare undrar ifall min 10 åriga syster är min dotter liksom.. Men men, mot Karlberg och mötte upp Jimmy där, sen mot Vh och köpa mjukglass till mig och saga hehe.. Och sen handlade vi inför imorgon. Ska göra pastasallad osv då vi ska till Årsta havsbad över dagen :) ciao!

Kontroll

 
God morgoooon! Igår hade jag rätt så ont i magen typ hela dagen. Så vilade typ 2 timmar på dagen. Lite bättre blev det. Han sparkar på ett så sjukt konstigt sätt.. Det känns som att han sparkar på min rumpa fast inifrån? Så skumt haha. Idag då.. Ska ta med min syster på mitt bm besök, ska göra en gravkoll och förhoppningsvis hinner Jimmy sluta på jobbet innan dess för att också vara med. Har sjukt tråkigt nu, vill att saga ska vakna så jag har något att göra hähähä. Ha en bra dag! Pz

Vecka 26

Känner mig hur stor som helst nu. Känns som om att magen aldrig slutar växa & att jag kommer få en jättebebis.. Haha.

Klagomål

 
Funderingar. Varför kan inte jag få hjälp? Jag får hjälp, men inte den hjälp jag behöver. Varför bryr jag mig om folk som inte bryr sig om mig. Varför sätter jag alltid andra först och har gjort det i snart 20 år? Varför kan inte den personen som har varit en del av mig hela mitt liv, den personen jag ställt upp för, offrat allt för inkl skolan, mitt psyke , mitt liv, vara 'snäll' mot mig och hålla det h*n lovar? Varför är jag så jävla naiv och går på alla lögner om och om igen? Varför förlåtet jag så fort jag får en sån otroligt ynklig ursäkt? Jag känner att jag inte är lika mycket värd som dom 'andra' av en annan person i samma krets. Får höra att jag är värdelös, att jag kommer sluta upp som en misslyckad människa, att jag inte gör nånting för nån, att jag är lat. Shit vad dom orden tar. Varför jag drack och slogs innan jag blev gravid? För jag ville glömma, jag ville slå bort min ilska på någon annan. Jag gav upp , men ändå inte. Jag saknar min mamma, min lillebror, min lillasyster, min storebror. Dom bor så långt bort. Jag har mina vänner, jag har Jimmy. Men jag behöver nånting mer. Jag behöver ett nytt hem, jag behöver en ny start. För mig, Jimmy, Tyson, och mitt ofödda barn. Fan, jag är 19 år och har gått igenom mer än vad jag vill. Jag är så trött på att ständigt vara orolig, ständigt vara på min vakt, att inte kunna sova på nätterna. Att gråta tills ögonen är
blodsprängda, tills ansiktet är helt svullet, att få panik och stå och slå hysteriskt på garderobsdörrarna. Jag vill må bra, jag känner hur min son sparkar och jag vill bara hålla om honom, ge honom världens bästa uppväxt, ge honom allt jag själv inte fick. Krama och pussa på honom när han gråter och säga att allt kommer bli bra och att det faktiskt blir bra. Dom säger att efter regn kommer solsken. Men när fan vänder min tur? När fan får jag mitt jävla solsken? Jag HATAR att klaga på mitt liv, men jag ville bara skriva av mig.. Jag har ändå trots allt fina människor runt omkring mig. Jag har min mamma och mina syskon ett samtal bort, jag har min kusin ett samtal bort. Jag har Jimmy vid min sida, jag har Elin och Rebecca i samma ort som mig själv. Jag sia vara tacksam för det jag har, men ibland är det så äckligt svårt. 

(y)

 
Sådär smått dumt att göra före-efter hehe.. Men man blir ju galet motiverad att kriga tillbaka till sin gamla kropp sen! 

Västerhaninge

 
Hörde massa snutar & ambulanser igår. Tydligen så är det ett misstänkt mord som inträffat i Västerhaninge, läste nyss att det var typ en gård härifrån, helt creepy. Såg också att det går rykten om att det är kvinnan som äger thaivagnen vid affären, nu vet jag inte om det är sant men isåfall så är det väldigt tråkigt, vem det än är liksom. Usch. 

<3

Familj. Våran fina ********* . Kärlek. 

20årsdag

 
Mys dag. Träffade Elin och vi chillade lite sen åkte vi till Årsta havsbad för & fira Rebecka som fyllde 20 i veckan:) haha så mycket gott vin och massa iskall öl i en tunna.. Man ba yeeeeyyyy att jag är gravid och det bjuds på sånt! Haha men käkade god mat & drack fanta istället ;) fick skjuts hem av Micke vilket var galet skönt då jag fick sammandragningar osv så.. Men men trevlig dag & trevligt sällskap! Nu blir det film i min ensamhet , Jimmy jobbar på summerburst idag igen:) peace! Juste, klippte lugg lite spontant idag också. Redan trött på skiten hahaha..

Blöööö

Har flängt runt i stan, handen och centrum idag. När klockan var tre och jag kom hem så kom jag på att jag bara hade fått i mig två mackor. Så tryckte i mig en fralla. Men det fick väl vara kvar i magen typ 30-40 min sen spydde jag. Mår så jävla illa fortfarande men ätit lite nudlar nu. Usch har hjärtklappning och huvudvärk på det.. Men ska kolla på en film och vila lite nu så förhoppningsvis går det bort. Tog nyss en bild på mig själv och det var fan inte vackert hahaha.. 

Yey

God mörgön! Lyckades nästan sova till klockan 8 idag, wohoo! Låg och kollade på The butterfly effect igår, ettan. Och herregud vilken hemsk jävla film? Hundar & spädbarn som dör liksom.. Men den var tung ändå.. Började kolla på tvåan också men Jimmy låg helt varm och nära o snarkade så blev så trött.. Han ska jobba som vakt på summerburst hela helgen så jag lär ju inte träffa han nånting typ.. Boring :) får hitta på nåt annat & göra. Sitter på balkongen just nu med mitt morgonkaffe och tittar på regnet, tråkigt att vädret ska vara så kefft .. Men men. Lär väl skriva lite senare. Ciao på er! 
Miss fattyyyy! 
 

yäh

druckit alkohol ööhhhhh
rökt vatten pipa ööhhhhh
däckat ööhhhhh
fått minneslucka ööhhhhh
varit kär ööhhhhh
älskat / älskar någon av motsatta kön ööhhhhh
fått ett sugmärke ööhhhhh
gjort ett sugmärkeööhhhhh
haft oskyddad sexööhhhhh
haft ett förhållande i över en månadööhhhhh

kysst en främlingööhhhhh
strulat med någon av samma kön ööhhhhh
strulat med någon av motsatt kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av samma kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av motsatt könööhhhhh
lekt med någons känslor ööhhhhh
gråtit dig till sömnsööhhhhh
vaknat av att jag gråterööhhhhh
skrikit ord som hora/slampa till nånööhhhhh
slagit till någonööhhhhh
blivit slagenööhhhhh
lärt känna över 10 nya människorööhhhhh
åkt skidorööhhhhh
varit på solsemester ööhhhhh
badat i havet ööhhhhh
haft snöbollskrig ööhhhhh
tittat på en hel fotbollsmatch ööhhhhh
inte sovit på en hel natt ööhhhhh
varit på sjukhuset ööhhhhh
sovit över 12 timmar ööhhhhh
sett en film mer än 10 ggr ööhhhhh
fått IG ööhhhhh
åkt buss i över 10 timmar ööööh
vart ute en hel natt ööhhhhh
har blivit tagen av polisen ööhhhhh

svikit en vän ööööh

So much to dooooo

 
Fan vad dålig jag är att äta på morgonen. Vaknade vid tolv inatt och var skithungrig men trött så låg vaken till halv två hungrig och trött men lyckades somna om. Och imorse har jag sorterat tvätt o hållt på, varit ute med Tyson. Blev helt svimfärdig & kom på att jag inte ätit nånting än. How retarded? Så tryckte nyss i mig två mackor o ett glas proviva haha. Känner mig fortfarande halvt snurrig med lite hjärtklappning men vi måste ju tvätta liksom.. Måste gå & handla också men det får fan vänta lite. Aja dax & fortsätta sortera kläder. Just nu önskar jag att jag bodde med mamma hahaha. Peaceeee

Vecka 25

 

New in liksom..

Alltså, vaknar varje morgon av att jag har extremt ont i magen, sen går det över.
Men ändå lika obehagligt varje gång, har varit så i flera veckor.. :S
Bm hade ju ingen speciell förklaring på det så.. Jaja.
 
Jag går in i vecka 25 idag, men mer om det senare. Var tvungen & beställa lite grejjs igår.
Hehe tvungen liksom.. Nej men fick bli två mamma linnen & en soft mammaklänning från H&M.
Alla mina linnen åker liksom upp på magen, ser lite sådär halv whitetrash ut hahaha!
Och pyjamasen var så jävla söt.. & på rea. Och hängselbyxorna, alltså.. Behöver inte
säga så mycket. Dom är FETT med söta, så jag klickade hem dom haha.
 

<3

 
Typ den vanligaste frågan jag får är 'hur känns det?' Alltså. Det känns bra, fett bra. Jag kunde inte tidigare säga att jag 'älskade' han i min mage för jag kände inte riktigt att det var något där. Men nu kan jag säga att jag älskar våran fina pojke. Oavsett vad. Men att vara gravid är inte så jäkla mysigt. Dom första tre månaderna spydde jag bara, kunde knappt äta trots att jag var hungrig konstant och ont i ischias redan efter nån vecka. Sen gick det över. Men min ischias nerv är fan inte att leka med. Den värken har kommit tillbaka starkare än någonsin och jag haltar fram. Känner mig inte 100% bekväm med min mage som växer & växer, jag är inte van vid kroppen jag har just nu. Sammandragningar och spänningar i magen är inte heller speciellt kul..Jag är dessutom SKITrädd inför förlossningen. Jag vet att allt detta kommer vara värt det när jag får hålla min älskade son i min famn, men just nu känns allt lite on the down side. Kan vara hormonerna som spökar också, dom kan ju dra åt helvete liksom haha. Men det bästa som den här graviditeten har gett mig, är sparkarna. Nu vet jag att han ligger där inne och finns på riktigt, kan ligga och känna på hans sparkar hur länge som helst. Eller när vänner & familj ler när dom får en spark på handen och pratar om framtiden med min & jimmys bebis. Och jag vet att Jimmy tycker det är minst lika häftigt varje gång han får en kick. Eller när han ligger o babblar med honom om helt konstiga grejer haha. Att vi faktiskt har ett namn på våran son. Att vi har lite kläder till honom redan. Fyfan vad jag längtar efter honom. Fyfan vad jag älskar min egna lilla familj.

Kontroll

 
Mamma följde med till bm idag, gjorde en kort check på bebis hjärtljud, mitt blodtryck och vikt. Allting lät jättebra, blodtrycket var bra, och jag har typ äntligen enligt dom ökat i vikt hehe. Annars så åkte mamma och syskon + brorsonen idag. Saknar dom redan haha.. Men men. Ha en fin måndag! Peyzzz

Hataattskrivarubriker

Alltså jag har typ 4000000 bilder på min brorson efter den här långhelgen med honom. Undra hur det kommer bli när vi snart får våran egna son? Hur som , gårdagen började bra och va så chill med ännu en dag i solen med familj, vänner o bra musik. Och med bebisen under parasollet helt nöjd i den sköna skuggan och all uppmärksamhet haha. Sen hände ju en grej, vilket jag skiter i att berätta hela historien om men vilka sjuka jävlar asså, hatar att man alltid kommer vara kopplad till dom oavsett vad fan man gör.. Nu blir det snart mat och jag har precis fått lilla lojke att somna :) hahaha tog nyss en bild och han ser helt sne ut så jävla söt!!

Bebismys

Blev en heldag ute igår med massa vänner och mamma o brorson. Riktigt mysigt med massa musik, prat och bebisgos. Madde & Elin svängde förbi här och hälsade på lojke, var helt ensam med han och försökte natta han haha, var barnvakt. Men till slut somnade han, Jimmy kom hem, sen somnade vi. Övning inför föräldraskapet hehe .. Ha en nice fredag! Ciaooo. 

Knas & grill

Det har varit ett par väldigt jobbiga dagar så därför har jag struntat i att uppdatera bloggen. I onsdags hände det en massa jävla skit men mötte upp Johanna så såg vi massa vänner som hade sitt utspring, Johanna tog också studenten men hon sket i allt sånt, tråkiga jävel :) sen kom mamma så fick jag åka upp till henne. Dock åkte jag, mamma, saga, Viktor och min brorson lojke ner till Haninge igen igår för att fixa lite grejer sen sov vi här. Blev grill osv igår kväll med folk och Johanna o Johnny kom också:) trevlans. Var barnvakt åt lojke också till typ tre på natten haha men det gick bra, gick upp en gång bara för att ge han lite käk o sådär. Men men hoppas ni får en trevlig fredag! 

Vecka 24

Shoooouueee! Idag går jag in i vecka 24!:) var hos barnmorskan igår, skulle lyssna lite på bebis hjärtljud som låg på 150 när hon väl hittade det haha, han sparkade så mycket så man hörde bara en massa dunsar haha.. Johanna följde med, sa till henne att han sparkar rätt mycket på tåg/buss så hon la handen på magen och kände några sparkar typ direkt haha.. Kul kul:) 

Haninge

Haft en heldag med pappa i Haninge centrum, han ville köpa nåt fint till lilla ninjan. Blev lunch sen, nu kom jag nyss in från gården, satt utanför ett tag o snacka lite skit me oliver. Väntar på att Jimmy ska komma hem så ska jag börja med maten. Juste, om nån undrar nånting, vad som helst typ så är det bara & fråga. Antingen här på bloggen eller på min ask där jag heter mickaany. Puss på eeeeer! 

Nytt

Det som blev köpt igår :) köpte en väska också.

:))))

Igår var min sista dag på kursen, känns tråkigt då jag kommer sakna alla i klassen fett mycket, men ändå skönt att känna att man klarade av det. Lärarna bjöd på lunchbuffe på hotellet i Haninge, helt awesome.. Sen hem & gjorde lite potatisgratäng o sådär.. Mymz. Idag drog jag och Jimmy till Norrtälje för att möta upp mamma & saga. Var ju den där custom bike show. Så grymt snygga hojar, o massa små stånd med coola kläder, ville fan ha allt haha.. Jimmy höll ju på avlida av att se alla motorcyklar, han svor på att nästa år ska han ha en fet jävel.. Haha;) lägger upp vad jag handlade imorgon :) Pz! 

RSS 2.0