Hos Elin

Fredagen spenderades hemma hos Elin , Madde kom också :) gjorde middag och snackade lite skit. Nathaniel fick såklart följa med också. Sju veckor blev han igår min lilla skrutt! 
Hahaha hans min! 
Med gudmor
<3 

Chill

Vi åkte hem idag. Blä.. Får lite panik i våran trånga etta.. Vi ska förmodligen flytta snart. SKÖNT! Hur som, kom hem, och la mig i ett bad.. Inte badat sen jag var gravid. Fyfaaaan vad skönt det var! Vi har legat o halvkollat på en film men nathaniel vaknade precis. Så det blir lite byta blöja, amma, sen försöka natta han. 

<3


<3


Fredag

Mamma var barnvakt i fredags. Jag var helt lugn med det men haha när dom åkte iväg med nathaniel så började jag gråta.. Vilken ångest alltså.. Men jag litar så högt på min mamma som uppfostrat fyra barn i princip själv. Och min lillasyster som typ är Guds gåva till barn i alla åldrar. Så det blev en liten utgång på kvällen. Vi satt på arken i söder med Robin, flängen, Kim, Elin, Rojas, Nathalie och Rebecca. Hade extremt trevligt. Satt o prata om nathaniel typ hela tiden.. Haha satt o prata om framtiden med hans extra mostrar Elin o Rebecca ;) hur grymt det är att mina två bästa vänner som jag känt hela mitt liv är en del av min sons liv. Så coolt, är så tacksam att jag har dom. Rebecca nattis o Rojas drog iallafall hem efter det och resten av oss fortsatte till underbara bar och hade kul sen åkte vi hem. Så jävla rolig kväll hade jag! Det behövdes. Hahaha det jag pratade om med okända människor var nathaniel och förlossning.. Hahaha herregud alltså. Fick två komplimanger av två olika tjejer också, stärkte mitt självföretroende smått.. En kom fram o sa att jag verkligen passade i min hårfärg, o en kom fram och tyckte att min kropp var sjukt snygg. Man ba woho! Hur som, dagen efter åkte vi till mamma och myste med våran saknade bebis :) en kväll ute räckte för mig. Nu kan det mer än gärna ta några månader innan jag känner att jag behöver en kväll ute. 


New in

En ny foundation & en jättefin svart korsett också :) 

=)

Tjääääna! Vilken dag asså.. Varit så sjukt uttråkad. Fick sova något bättre inatt o bara för det så fick jag massa extra energi som jag inte visste vad jag skulle göra med.. Diskade o sådär haha sen passade jag på o ta det lugnt och kollade på paradise hotel på datorn. Fick en glasbit i tån och blödde ner golvet lite här o var i lägenheten, upptäckte det senare hehe. Nu däremot är jag fett trött och ska strax natta nathaniel och sova lite. Ciao! 



New

Igår kväll åkte jag och Jimmy till länna och köpte en ny dator, awesome!
Fick the sims 3 också, i fodralet låg kvällsnöjen och lyx & design prylpaket också.
Hahaha önskat mig the sims 3 sen det kom ut! Jag är värsta nörden.
Frågan är hur mycket tid jag kommer ha att spela haha men kanske nån gång då och då.
 
Haft kul med webbkameran också höhö..
Hahahahaha
Hahaha min lilla tjockis!

Gosigos

Dagarna går så fort. Tänk att på fredag är våran lilla skrutt 6 veckor redan? Han har kört samma race inatt, vakna vid två och hålla på o bökat till 7-7.30 imorse. Man blir ju smått frustrerad asså.. Men när man piggnat till på dagen och han ligger helnöjd och ler och pratar så glömmer man typ allt det jobbiga. Ligger och tittar på han och pratar med världens nördbebisröst för att få han att prata ännu mer haha. Precis badat han och så har han käkat. Han har precis somnat helt ingosad i våra täcken och sin filt, skulle vara bra om han sov lite längre än 30 minuter ;) 

Besök

Återbesök hos barnmorskan idag ju :) jätte kul att träffa henne igen. Hon tyckte nathaniel var väldigt 'mogen' i blicken osv. Typ mer som en 3 månaders bebis haha. Stolt mammaaaaa! Hon kollade blodtryck och kärnvärde och vikt oxå. Allt såg bra ut och jag är på startvikten igen - 1 kg till och med haha.. Blir ju så när man äter lite mindre när bebis tar mest uppmärksamhet. Pratade lite om preventivmedel oxå. Funderar på en spiral men vi får se. Tills dess ville hon att jag skulle tömma hennes skål med kondomer i min väska hahaha. Eftersom jag är återhämtad nu, kroppen alltså, så får jag börja träna. Tänkte vänta nån vecka till kanske sen blir det träning :) så skönt! Nu ska vi göra käk. Blir latmat,  chicken bits & pommes ;) ciaoooo! 


Bm

Trodde på riktigt att jag skulle bli galen imorse. Eller inatt typ.. Han vägrade somna om ordentligt där efter två på natten, och höll på till typ halv sju imorse. Men till slut somnade han så vi sov till 11. Vi ska hälsa på min barnmorska jag hade under graviditeten idag. Hon vill träffa honom såklart sen ska vi prata om preventivmedel och sånt. Men det är inte förrän vid 4 så no stress. 
Tjurig kille idag. 

Sundaymode

Chill söndag :) Jimmy lagade mat idag, fläskytterfilé i ugn med rödvinssås, vitlök, olja, salt & rosmarin. Sen potatismos till. Tyckte det lät helskumt haha men det var riktigt gott. Han orkade inte äta upp hela sin tallrik så jag åt lite därifrån oxå hehe hej tjockis :).. Nu ska vi kolla på film bara o ta det lugnt. Ciao! 
Ditt leende & din dubbelhakaaa!!! Vill äta upp dig! 

Sömn

Hellu! Är så uttråkad men samtidigt trött. Bra kombo .. Nathaniel ligger typ ingosad mellan mina boobies o sover just nu haha. Varmt o mysigt liksom. Jag bad Jimmy köpa delicatobollar till mig. Fick VÄRSTA suget.. Hoppas han hittar några.. Och hoppas på en bra natt.. Jag älskar att vara mamma, jag älskar min son mest av allt, hela grejen är fett cool. MEN.. Sömnbristen dödar mig känns det som. Tur att kaffe finns säger jag bara haha ;) 

Tänk att det var lilla du som låg och simmade i min mage i nio månader. Helt sjukt. 

Vh

Jag är så trött idag haha.. Var på äventyr i Västerhaninge igår. Min kära hemort.. Gick förbi Rebecca en snabbis och hälsade på, sen köpte jag min efterlängtade kebab på Oden.. Asså den är priceless! Sen upp till Elin och käkade. Nathaniel fick turas om att vara hos Alex, Elin, Madde & Patric haha. Hade det mysigt iallafall, sen åkte vi hem och pappa Jimmy hade städat så fint o möblerat om. Sen blev det Sverige-Portugal på tv, nathaniel bara låg och softade under hela matchen så det var nice :) tråkigt bara att Sverige förlorade. Inatt sov han inte så bra, men men. Man överlever. 

5200 gram senare

Hello. Ligger med en sovande bebis på bröstet & kollar på Tv. Var på bvc idag, mätte & vägde lillkillen. Eller ja, liten & liten.. Han väger 5200 gram nu och är 55,5 cm lång.. Hej grädde i tuttarna! Haha, hon kollade även hur han hängde med i blicken vilket han fick topp betyg på. Han låg och kollade på henne och babblade samtidigt haha. Skönt det! Har gjort en avfärgning på håret också.. Skulle gå från mörkbrunt till rött så jag är liksom orange hårig just nu hahah så måste lägga i den röda färgen idag. 

Grattis !

Glömt bort bloggen lite :) jag och nathaniel åkte till mamma i måndags för att min lillasyster blev 11 år igår! Grattis igen min fina. OCH, min kära kusin Johanna fick sin dotter igår också! Novalieh, grattis till er också <3 skulle egentligen åkt hem idag men när bussen kom stog det 'fullsatt' på skylten och dom sa inget om en extrabuss? Blev så jävla sne och orkade inte vänta en och en halvtimme till på nästa buss så gick hem till mamma igen och blir kvar en natt till. Snart blir det middag sen ska jag bara ta det lugnt då nathaniel inte sov så bra inatt så jag är rätt slut som människa hehe. 
Söta Novalieh! 

Breezer

Känns som att magdropparna funkade för han :) så skönt för lillen. Imorse vid sex drog Jimmy med sig han ut, lite över tio blev jag väckt, hans polare hade hämtat upp dom och åkt runt i hallonbergen och grejer haha. Så skönt att få sova lite ostört! Verkligen känt skillnad under dagen. Vi gick och handlade baguett m tillbehör sen en varsin cider haha. En Bacardi breezer vattenmelon, inte druckit det på närmare ett år. Det var galet gott :) men en räckte haha. Nu ligger vi alla i sängen och kollar på nörd Jimmy spela nåt tv-spel :) ha en trevlans fredag people! 


Magdroppar

Lillkillen vaknar såklart på natten och vill äta, men efter så brukar han få magknip trots att vi rapar han och ger magmassage osv. Så har köpt Semper magdroppar och hoppas på det bästa. Fick även tipset om att ge ersättning efter sista amningen så kanske han håller sig mätt lite längre. Skadar ju aldrig att testa liksom. Annars så är han VÄLDIGT mammig just nu och vill bara ligga & snutta vid tutten annars gråter han haha. Lilla groda.. 

Yeap

Vi har verkligen fått en vaken liten kille. Både på nätterna och dagarna, så att vila på dagarna går liksom inte för han somnar till en timme kanske sen vaknar han pigg igen :).. Hoppas på att han börjar sova lite bättre snart kanske. Idag ska jag bara softa hemma faktiskt. Orkar inget annat även fast jag är uttråkad som fan haha. Nej ska försöka göra min lillkille nöjd nu. Ciao! 
Crazy eyes hahaha

Trött

Jag är typ rätt slut och har glömt att skriva =) iförrgår natt vaknade nathaniel lite innan ett, och somnade om halv fem på morgonen.. Inatt var det lite bättre :) skönt. Träffade pappa i Haninge och Elin. Så har spenderat dagen där, sen mötte Jimmy oss vid stationen så gick vi hem. Nathaniel sov skönt i vagnen men jag kunde inte somna själv. Huvudvärk från helvetet, när han vaknade till fick han äta lite sen somnade han om hos Jimmy ett bra tag. Men måste börja äta ordentligt. Jag glömmer bort att göra det, dricka kommer jag ihåg men att äta.. Nu är iallafall Jimmy o handlar en kebabtallrik åt mig haha. 
Stolt morfar :) 

Softar dag

Har haft en riktig söndag softar dag haha. Jimmy skar upp kycklingkorv & la i mozzarella, lindade runt salami och kryddade sen in i ugnen och la i korvbröd. Asså herre, jag är inget fan av mozzarella men shit vad gott det var! Middagen avbröts väl lite halvt då nathaniel verkligen fes så högt så att till och med Tyson reagerade, bara att ta in han o duschen hahaha.. Skitunge. Testade bärselet första gången idag oxå, ska bara ställa in den till min längd då Jimmy använt den innan. Nu blir det film sen sleepy mode. Peace! 



Helgen

Är så trött haha.. I fredags gick jag, mamma , hennes vän och Jimmy till pizzerian och käkade, jag o Jimmy gick hem lite tidigare och somnade vid halv elva. Nathaniel sov inte så jättebra + att vi skulle upp tidigt för att åka till Stockholm för o fira Elin. Efter en asstressig resa hem kom vi till slut till handen och mötte upp alla på hotellet haha.. Fick en jättefin klocka av Patric, elins pappa, och ett par leggings, en tröja, och två grymma glas av Elin i försenad present eftersom jag stannade hemma på min födelsedag haha. 
Hur som, drack ett glas champagne och sen skulle Jimmy och nathaniel hem och jag skulle med till stan för att äta middag på jimmy's steakhouse. Så grymt gott och så kul att komma ut lite. När alla skulle vidare för fler drinkar och fest drog jag mig hemåt och var hemma innan 10=) haha. Grattis igen Elin, love you!! 
Buren av Madde & pussad av Elin tha Godmother :) 

RSS 2.0