Wake me up

Som vanligt kan jag inte sova.. Klockan är snart tolv. Ligger liksom vaken i timmar. Jävla frustrerande speciellt eftersom nathaniel sover vid den här tiden. Då vill ju jag passa på eftersom jag är trött. Men nä.. Aja, får försöka koppla av mer.. Typ ta ett bad innan jag ska sova eller nåt. Men är så stressad pga massa saker så jag kopplar seriöst aldrig av riktigt ordentligt. Är spänd hela tiden och tänker så mycket så mitt huvud sprängs.. Hoppas alla andra har en god natt iallafall :) 
Olika känslor efter man ätit haha.. <3 

Nelly.com

 
Beställt lite från nelly.com. Den vita klänningen tänkte jag ha på Nathaniels dop så jag hoppas hoppas verkligen att den sitter bra, Och resten också självklart haha..
 
 

2013.

Mitt år 2013.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag födde barn, jag flyttade till min allra första egna lägenhet :) Dessutom bort från haninge!

Har du några nyårslöften?
Nyårslöfte & nyårslöfte.. Jag ska börja gymma men det ser jag inte så mycket som ett nyårslöfte haha,

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min storebror fick en son, två av mina kusiner blev föräldrar, Christian och Jennie fick en son och nån bekant fick också barn. Hoppas jag inte glömt nån asviktig nu hahaha.

Vilka länder besökte du?
Inget annat land tyvärr..


Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
11 oktober 2013. Dagen då mitt liv föddes såklart!

Största misstaget?
Jag vet inte faktiskt. Jo jag har ju alltid fokuserat på någon annan mer än mig själv, vilket resulterat i panikattacker osv, men den personen har jag gjort det med i 20 år liksom så.. MÅSTE bli bättre på att sluta oroa mig så jävla mycket..


Bästa köpet?
En ny dator!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och bebisgrejer haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! Våran lägenhet, våran STÖRRE lägenhet som vi har nu, att jag födde min älskade son, att jag och min bästa vän blev sams, att min närmsta kusin fick sin dotter, att min storebror fick sin son!


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Avicii - Hey Brother. Avicii - Wake me up. Miley Cyrus . Wrecking ball (sett så sjuka parodier så hahaha ) Robin Thicke ft T.i. & Pharrell - Blurred lines. Labyrint - Fakkin fin. Vic vem ft Medina - Förlorad ungdom


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet inte.. Alltså jag har mina glada och ledsna perioder varje år. Samtidigt som det har hänt så mycket bra det här året så har samtidigt MASSA saker gått åt helvete som gör mig sjukt ledsen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Slappnat av.


Favoritprogram på TV?
Simpsons hehehehe. Sons of anarchy.


Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Fyllde ju 20! Hoho! Jag hade fött Nathaniel typ två veckor innan så jag var så trött, käkade pizza med familjen, kollade på film och gick o la mig hahaha.
 
Hur har din kärlek varit 2013?
Bra! Bättre än någonsin!

Har du varit kär?
Jag ÄR kär.

Har du sagt jag älskar dig till någon?
Ja till vänner och familj :)

Har någon sagt jag älskar dig till dig?
Japp =)


Har du haft ett hemligt förhållande?
Nää haha


Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord?
Nej inte vad jag vet.

Har någon i din släkt avlidit?
Nej tack gode Gud ..


Har du gjort någonting du ångrar?
Japp, men lite för sent att göra nånting åt det nu haha,

Isåfall vad?
Men om jag berättar kommer folk tro att jag är dum i huvudet..
Nä men hur som, kan väl berätta.. Jimmy skrek till åt mig, vi satt på en uteservering
i somras med mamma och saga och drack läsk. Jag tog SÅÅÅ illa upp när han skrek till åt mig, asså det var inte ens värsta grejen egentligen.. Men jag blev ASsur och satt innerst med min stora jävla mage och kom inte förbi när jag skulle gå därifrån, så jag putta ner han på golvet medans han satt i stolen så han och hela stolen ramla ju ner, sen sparka jag på han och till slut gick jag på han istället för att bara gå ÖVER honom. Och var jättesur. Har värsta ångesten för det hahahahaha jävla psycho men vi blev sams nästan direkt efter.. Graviditetshormoner (a)


Har du skämt ut dig?
Eh ah det har jag väl gjort.. Jag är en så förvirrad människa så lägg till graviditet och amningshjärna på det också. KAOS.


Har du ljugit för en vän?
Nää

Har du varit ute en hel natt?
Japp

Har du träffat nya vänner?
Vänner & vänner.. Jag har lärt känna nya människor!

Har du förlorat en vän?
Som det ser ut nu så verkar jag ha förlorat en hel del under graviditeten. Men fuck it :)

 

Jag och Christian och Jennies son Tyzon.

Jimmy tröttnade på att vänta och gjorde en egen bebis sålänge.
Hahaha älskar den här bilden, plus att Jimmy ser så skärrad ut.. Stackarn.
Svårt att slita blicken  från det vackraste som finns.
Novalieh (kusindotter) Och Nathaniel.
Jag och min brorson Lojke i somras!
Mamma och jag på mcmässan i norrtälje.
Kusinvitamin och jag
Elin sov med mig på sjukhuset och vi körde rullstolsrally i korridoren på natten..

Fick så skeva sammandragningar.. Såg stört ut.
Jag och min syster,
Bästavän och son
Gudmor/bästavän och son.

Bebis

Efter att ha haft barn nu i elva veckor ungefär, så mycket men ändå så lite, så förstår jag varför man skaffar fler barn. Dom första veckorna när jag var SÅÅÅÅ trött, trodde att jag aldrig mer skulle få sova igen och känna mig hyfsat pigg så jag skulle klara av att ens laga mat. Men nu, så har det minnet bleknat liksom. Jag klarar av att sitta uppe och kolla på en film på kvällarna. Jag klarar av att gå upp på morgonen och städa, laga mat, ta ut hunden.
 
I början så gick jag upp varje gång han vaknade. In på facebook, instagram, satt och ammade hela tiden osv osv. Men jag har lärt mig att skita i att kolla på luren. Jag hör att han vaknar, kollar om blöjan måste bytas, sen drar jag bara han till mg och liggammar och somnar till under tiden. Satan vad det har sparat energi.
 
Jag ser bara hur mer medveten han blir om saker. Han ler när han ser mig, han ler när man pratar glatt med han. Han ligger och pratar som en galning, ligger ALDRIG still, inte ens när han äter. Knappt när han sover heller hahaha. När han blir SÅÅÅÅÅÅÅ förbannad så han bara spänner hela kroppen och gör inte ett ljud (Ja jag blir livrädd när han gör så) Håller nacken stadigt, blir så ledsen när Tyson får för sig att skälla på dörren. Alltså.. Vart tog min pyttelilla bebis vägen? Hahhahaha. Även fast det är så jäkla kul att han kan mer, är mer som en människa, och jag verkligen ser fram emot dom första stegen, hans första ord osv, så vill jag liksom ha en till bebis. Helt sjukt.. Man glömmer dom jobbiga stunderna.
Däremot har jag inte glömt min graviditet. Många säger att man saknar magen men näääää, aldrig.
Det var SÅÅÅÅÅ tungt, jag fick en sån stor mage så att barnmorskan till och med skrattade när jag kom till bb med värkar för att hon aldrig hade sett en sån mage. Jag kunde knappt gå på slutet, jag låg på sjukhus, hade för mycket fostervatten, kunde inte andas , hjärtklappningar. Nä usch.. Men magen har försvunnit sååå mycket och det är jag riktigt tacksam för. Hur min mage ser ut just nu i ljuset med bristningar och sånt behöver man inte veta hehe men ändå. Jag kan ju röra mig igen iallafall. Det jag saknar med graviditeten isåfall innan alla problem började, var alla rörelser. Så mysigt.. Och att planera, köpa bebiskläder, ååååh det var fett mysigt.
 

Julafton osv

Har inte uppdaterat nånting haha! Men har verkligen haft fullt upp. Min bästaste kusin kom hit från Skåne med sin pojkvän och dotter Novalieh i lördags. Jag dööööör vad liten hon är! Hon är 6 veckor och väger fortfarande mindre än vad nathaniel gjorde när han föddes hahaha. Det är exakt en månad och en dag mellan dom. Snuttisar! Min pappa är även här också :) älskar att ha familjen samlad. Julafton var jättemysig men julkänslan var inte riktigt där förrän man kom hem till mamma haha. Och igår gick jag mamma o Jimmy på juldansen här i Hallstavik. Min syster och hennes kompis var barnvakt men dansen ägde rum typ två minuter bort från våran lägenhet så jag var ändå nära hela tiden vilket kändes skönt. Johanna kom dit också efter ett tag. Skitkul! Nu kommer en massa bilder istället :) 
Så sjukt fin bild. Blir till att sätta den i en tavla! Myyyysungar. Världens finaste. 

<3



Faderskap

Idag ska vi åka och fastställa faderskapet. Typ 2 1/2 månad senare.. Dom hörde aldrig av sig till oss så till slut ringde jag familjerätten i Huddinge. Dom bad mig ringa Haninge för jag förklarade att vi flyttade i samband med att han föddes. När jag ringde Haninge så ja, det var dit vi skulle men hon som hade hand om det var sjuk så fick vänta ytterligare en vecka. När hon ringde upp så berättade jag att vi flyttat så hon skulle skicka ärendet till Norrtälje istället. Så dit ska vi idag. Haha segt.. 
Visade ett teletubbiesklipp igårkväll. Han satt såhär i typ fem minuter och dregla.. Hahaha så söt. 

Älskart

Hans nya fina bodys från newbie.. Älskar newbie. 
Och jag älskar hans babysitter som vibrerar & spelar musik,. Haha ;-) 

Stockholm

I fredags åkte jag till Stockholm! Vi skulle städa lägenheten i Skogås innan visning men Jimmy fick sköta det, lite småjobbigt för mig & amma och byta blöja i en helt tom lägenhet.. Så jag åkte till Rebecca istället :) softade där ett tag sen gick vi till nattis och snackade lite skit sen fick dom mysa lite med nathaniel haha. Mötte upp Jimmy efter det, handlade mat på Oden och sen somnade vi till en film, igår mötte jag Elin sen åkte vi till handen. Var tvungen att köpa en body till nathaniel så blev två jätte fina från newbie :) lilla skrutt.. Förut hade han strl 50 liksom och nu är det 62 som gäller.. Hälsade på pappa och farmor också sen åkte vi hem. Käkade middag hos mamma o myste framför brasan med nathaniel och ett glas vin. Somnade direkt när vi kom hem haha, Jimmy tog nathaniel imorse så jag fick sova lite. Nyss var mamma och saga här, lagade lasagne så dom stannade på middag. Har även köpt lite julgrejs, har inte ens tänt ljus på advent skittråkigt ju haha.. Nu blir det chillmode i soffan. Ciao! 

Bored

1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – Anastasia eller Michelle (fuck you om nån jävel snor dessa namn nu ;) )
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Båda är viktiga så kan inte välja där.
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – En galen natt i New York
4. Har du bra självförtroende? – Inte för tillfället nej,

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Ta ett lååååångt bad, beställa en kebab från oden och äta ostört framför en bra film, sen sova en hel natt så länge jag vill tills på morgonen. ÅÅÅH vad skönt!

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Skaffa ett riktigt bra jobb. Få syskon till Nathaniel. Få förstahandskontrakt på en stooooooor fin lägenhet. Eller köpa.

7. Beskriv ditt drömutseende! – Rött långt hår, vältränad kurvig kropp, stora bröst haha! Många tatueringar, och piercingar i lagom mängd.
 Lägg till rött hår istället för blont typ. Hehe.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Min mamma Ylva.
9. Någon du har kysst - Jimmy hehe
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Nej. Eller har typ en stickad kofta med byxor och en mössa och strumpor men dom är insatta i en tavla.

11. Den du senast sov över hos – Hos pappa =)

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Johääännnaaa bääänääänaaa

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Absolut =)
 

14. Vad väljer du, godis eller chips? – Chips! Är inte så mycket för godis.

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Öh.. Bra fråga. Jag var värsta pajasen i klassen så jag brukade inte skämmas speciellt ofta.. Men kanske den gången hela min klass stog utanför huset, och jag skulle gå ner dit och gick i backen, såklart var det fett halt ute så jag halkade framför allihopa.. :)
16. Hur uppvaktar man dig? – Jag vet inte riktigt.. Lagar nån god middag typ :)
17. Har du rykten efter dig? – Hahaha det tror jag säkert. Men vem fan bryr sig.

18. Din absolut sämsta egenskap? – Jag är alldeles för förlåtande.

19. Din bästa egenskap? – Jag bryr mig mycket om folk. Kanske lite för mycket hehe,,

20. En låt du är beroende av? – Typ min kvinna av amsie brown just nu.

21. Vad stod det i ditt senaste sms? – Hahaha fett synd!

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Jimmy och Nathaniel.

23. Kan man vara vän med sitt ex? – Ja det kan man väl. Om man inte har några känslor kvar alls för varandra då isåfall.

24. Har du kysst en kompis? – Japp

25. Hur ofta dricker du alkohol? -
Just nu? Ingenting alls. Förut? Alltid typ.
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Hm.. Det kan ligga skit bakom som är anledningen till att dom gör det, vem är jag då att döma? Men jag gillar det inte. Jag hatar droger.

27. Vad hatar du? – Lögner. Droger. Pedofiler. Krig. Naturkatastrofer.
.
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Näää inte för länge.. Jimmy jobbade ju i norge förut och då var han där två veckor och i sverige två veckor fram och tillbaka ett par månader. Men hade aldrig klarat längre tid än två veckor utan varandra i en längre tid haha.
29. Vad handlade din senaste dröm om? – Eh.. Jadu. Den senaste jag kommer ihåg handlade om att det blev en zombie apokalyps ahahaha.
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – 57 just nu

31. Hur lång är du? – 
159 hehehehehe
32. Vilken är den bästa svenska filmen? –
I taket lyser stjärnorna och Snabba Cash typ.
33. De bästa svenska skådespelarna? – Vet inte haha..

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Twilight

35. Ditt humör för tillfället? – Trött men glad

36. En vacker person? – Min kära pojkvän och min fina son.

37.Har du instagram? – Japp, Mickaany heter jag där.

38. Vem kramade du senast? – Nathaniel.

39. Vem träffade du senast? – Min lillasyster.

40. När slog du dig senast? – Igår, slog i foten i en stol.

41. Någon du vill träffa? – Rebecca, Elin, pappa, Jimmy.
42. När grät du senast? Varför? – Kanske en vecka sen? Tänkte på lite familjeproblem just nu,

43. Sminkar du dig varje dag? – Knappast. Går mer osminkad än sminkad haha.

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Alla säger att jag är en kopia av min mamma, så mamma då.

45. Är du helsvensk? – Haha jo jag ser mig som helsvensk trots att jag har finskt blod också.

47. En artist du inte gillar? – Taylor Swift? Jävla nörd..

48. En artist du gillar? – Bob Marley

49. Vad är det bästa som hänt dig? – Min underbara och vackra son,

50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Jag känner att jag vill jobba med ungdomar på något sätt. Men vi får se :)
 
Snodde den från Danni!
 

Du är världens finaste!


Seg

God morgon!
Eller ja.. Klockan är halv två men ändå.
Nathaniel sov väl lite sådär efter han vaknade runt halv fyra.. Men det är lugnt, lite kaffe så är man redo.
Inte för att det har hänt speciellt mycket idag haha, pratat med min kusin Johanna genom Tango.
Filmat våra bebisar för varandra och nördat oss haha. Snart kommer dom hit, wohooo!
 
Idag händer inte något speciellt. Är rätt trött, så ska väl bara softa och försöka gå in i en dusch.
Även fast du inte låter mig sova så är allt värt det. Jag älskar dig min fina son.

2 månader!

Nu sitter jag framför datorn, är ensam, och Nathaniel sover bredvid mig. Så jag passar på att blogga lite om vad som hänt dom här dagarna haha.
 
I lördags flyttade vi som sagt, men vi fick inte med allt i släpet haha! Knas.. Hur som, min kära storebror var snäll nog att köra.
Vi har varit där en gång till med bara bilen och hämtat lite grejer, men det är fortfarande lite saker kvar..
Herregud alltså. Nu förstår man varför man knappt fick plats i ettan..
Jimmy åkte till jobbet på morgonen där på måndagen, sen kom Viktor min lillebror hit med sin polare Dicle, vi drack lite kaffe sen kom min lillesyster också hit med sin polare. Min mamma har också varit här varje dag haha, så jävla skönt med familjen så nära igen,, Elin kom ju också hit i måndags och åkte hem idag. Vi har haft jättemysigt. Kollat på paradise hotel, film, lagat god middag, snackat massa skit osv. Var på bvc här i hallstavik igår också och lämnade Nathaniels uppgifter, eftersom vi måste byta nu, Så nu är vi inskriva och ska på besök den 18 för  två månaderskontrollen! Han är egentligen 2 månader idag och skulle till bvc i skogås men haha aa..
Tiden går så fort.. Redan 2 månader liksom? Helt sjukt!
 
Inatt ska min lillebror sova här. Hehe.. Vet inte om jag vågar riktigt sova ensam i en stor fyra helt själv första veckan vi bor här.. Så nu väntar jag på han så ska vi kolla på film :)
 
Fått frågor om VARFÖR vi har flyttat och sånt, och varför just till hallstavik.
Såhär är det. Vi bodde i en etta på 37 kvm, med bebis, Jimmy, jag och min hund.
Det var för litet för oss fyra helt enkelt. Dessutom betalade vi 7500 kr i månaden för den och det är jävligt dyrt för en så pass liten lägenhet. Om det bara hade varit jag och jimmy hade vi nog lätt bott kvar, för både han och jag trivs i stockholm, vi är båda uppvuxna i haninge och jag kommer alltid se det som mitt hem. Min dröm är att nån dag flytta till kanske farsta. Men nu bor vi i en fyra i hallstavik på 98 kvm för 6500 kr i månaden.. Och det är SÅ värt det. Hallstavik är inte helt frrämmande för mig då jag alltid var här när jag var yngre med min bästa polare Rebecca, för hennes morsa har bott här i flera år. Sen har min storebror alltid bott här, och hans pappa och bröder. Plus att hans tjej som han har barn med (mitt brorsbarn då alltså haha) bor ju också här. Sen har några till från västerhaninge konstigt nog flyttat upp hit, och alla har småbarn. Det är inte så dött här som alla tror, visst är jag inte van vid det här långsamma tempot dom flesta har här haha , speciellt i kassorna på affären.. Herregud, dom kan stanna upp och prata om blommor typ. Så kommer jag där helt stressad och vill ha allt snabbt och klart. Men jag tror det kan vara bra för mig att komma iväg lite..
 
Hahaha pallar inte att min lillebror är så lång.. Jag och mamma ser ut som dvärgar.
 

Gudmorsan

Varit rätt så upptagen. Vi har inte ens fått med oss alla saker från Skogås! Hur som.. Jimmy är ju i Stockholm i veckan och Elin kom hit igår och åker hem imorgon, så jag passar på att umgås med henne medans vi båda kan :)! 

Skriver mer imorgon, nu ska vi kolla på film, ciaooo! 

Sho

Halluu! Fullt upptagen med att flytta & packa upp osv osv. Det blir bättre uppdatering imorgon. Några bilder från igår & idag iallafall :) 
Kusinerna haha
Jag & lojke
Trygg i pappas famn 


Flytt

Vi skulle egentligen flyttat igår, men det blir idag istället. Haft rätt fullt upp, Rebecca kom hit och fick agera barnvakt i torsdag då jag och Jimmy packade och fixa. Tack gömmsan! Och igår åkte jag till min farmor där pappa bor just nu i snökaoset. Fikade lite och snacka lite skit sen åkte jag hem och Robin satt vid datorn och agerade dj medans Jimmy packade lite till. Kan inte somna på kvällarna heller.  Hållt på ett tag nu men inatt somnade jag typ klockan två.. Så jävla frustrerande. Så trött men kan inte sova. Usch., hoppas det vänder snart annars vet jag inte vad jag ska göra. För sömn behöver jag ju.. Hur som, idag flyttar vi! Enda till Hallstavik haha:) 
Våran starka kille

När allt går fel.

Min dag har varit sådär.
 
Vaknade vid halv nio för Nathaniel vägrade somna om en stund, och då har vi sovit lite till och från sen halv fyra imorse.. Så som en zombie ska jag byta blöja vid nio för jag tänkte att det kanske var därför. Då pissar han ner hela min tröja och sängen, mys.. Så då gick jag upp..
Sen började det snöa som in i helvete, så det var bara att klä på sig och ta ut barnvagnen och Tyson. Upp och lämna Tyson sen till bvc för att hämta nya Ddroppar då Tyson verkade tro att det var nåt ätbart så han åt upp dom förra.. Wtf liksom.
Sen till apoteket för att hämta ut mina B12 tabletter, handlade, sen hem. Då har proppen gått IGEN för tredje gången för att tvättmaskinen var på, Wtf där igen. Så upp med alla dyngsura, tvättmedliga kläder och i med dom i badkaret. Ringer huddinge familjerätt för vi har inte ens fått nån kallelse än att vi ska bekräfta att Jimmy är pappan, wtf igen.. Så dom ber mig ringa haninge eftersom vi var skrivna där och flyttade precis innan han föddes, så jag ringer handen som har öppentid halv två, när jag ringer halv två har dom ändrat den till två. Och mycket riktigt så hade dom kallat oss den 17 oktober. Men hon som har hand om det är sjuk, så hon får ringa oss när hon är tillbaka.
 
Nathaniel blir grinig, jag ska byta blöja, då pissar han IGEN på mig, men lyckas typ hindra rätt mycket med den nya, oanvända blöjan. Tar en ny blöja, då pissar han IGEN, vilket jag verkligen inte var beredd på. Det kom på hela min tröja, i mitt ANSIKTE, och på benen då jag satt utan byxor. Och mer i sängen såklart. Läckte igenom hela handduken.
 
DESSUTOM! Så flyttar vi imorgon, lite hastigt sådär. Och vi har inte packat ETT SKIT. Jag kan inte göra det själv, med Nathaniel hemma och en virrig liten (stor) hund, i en TRÅNG etta på 37 kvm där det inte ens får plats flyttkartonger. Shit asså.. Fin dag.
 
Fick iallafall höra från två gamla tanter efter jag hållt upp porten åt dom och lät dom åka hissen före mig att jag var så trevlig och det borde finnas fler människor som mig. Blev sådär smått varm i hjärtat..
 
Och cocacola kycklingen var asgod, det tyckte Jimmy också! Och nä, det smakar inte cocacola alls haha.
 
 
 

Bara kärlek

Det har hänt väldigt mycket dom här dagarna. Men jag orkar inte ta upp någonting sådär offentligt. Det blir för mycket. Jag och Nathaniel sov hos pappa från söndag till måndagen iallafall. Mycket prat o känslor. Dagen efter kom Rebecca upp en stund också, sen gick hon hem och sen möttes vi efter en halvtimme typ, hon bjöd på thaimat som vi käkade hos henne sen softade vi hela dagen framför tvn och med Nathanel. Haha pallar inte att han bajsade så mycket så jag och Rebecca fick panik. Typ panik och båda garvade så vi höll på dö.. Shit asså. Fick dessutom ett så fint armband i en försenad 20 års present. Löööööw it, tack babe!
 
Idag kom the godmother Elin hit, snackade lite, lyssna på lite music, sen var vi ute en stund med Tyson också. Sen satt vi bara inne och chillade tills Jimmy kom hem.
Ska testa ett nytt recept idag, coca cola kyckling typ hahaha låter helt stört men folk säger att det är gott så jag måste fan testa. Skriver sen hur det var!
 
Jag är så sjukt lyckligt lottad som har så två underbara vänner. Dom har alltid vart mina systrar, jag älskar dom så högt och jag är så glad att Nathaniel kommer växa upp med så fina människor i sin närhet. Tack för att ni finns tjejer, i vått och torrt. Lööööööööööööööwya!

Helg

Kul väder.. Man håller ju på att blåsa bort. Lördagen spenderades hemma bara. Kollade på sons of anarchy vilket vi gör nu också haha. Soft helg bara :) sitter o myser med Tyson i soffan just nu o ska snart gå o handla. Peace! 


RSS 2.0