Tysonmyz

Har på riktigt latat mig hela dagen.. Min ischias fuckar ur igen & det suger ju. Ligger o gosar med Tyson just nu O väntar på Jimmy som hämtar mat haha. Ha en trevlig kväll! Peace. 

Kickishh

Vaknade fem i sex av att hunden sprang runt, samtidigt började bebis sparka som en galning, Jimmy var sådär halvt vaken så jag tog hans hand, eftersom han bara känt en jätte liten buff typ ( han slutar alltid kicka när nån lägger sin hand på magen ) men inte den här gången, så Li kände han. Ordentligt flera gånger haha. Så jävla coolt. Våran lilla alien.. kunde inte somna om efter så sitter på balkongen nu med mitt kaffe, ska gå ut med Tyson strax. Ha en bra torsdag! Ciaooooo! 

Vecka 23&hemska drömmar

Vaknade av att Jimmy väckte mig vid fyra imorse, och han vaknade av att jag låg och skrek och grät, fyfan var helt blöt och fortsatte gråta när jag vaknade haha, drömde en sån äcklig mardröm om att Jimmy dog, usch vill inte ens tänka på den.. Försov mig idag så utan att ens hinna borsta tänderna drog jag till stan för ett möte, som var såklart imorgon.. Fyfan vad irriterad jag blev på mig själv.. Idag går jag hursomhelst in i vecka 23! det går undan alltså.. Nästan lite för snabbt. 

Nytt

Nu var ju inte meningen riktigt att jag skulle gå loss med Elin på kappahl inne på newbie avdelningen, hade tänkt mig ett par strumpor, nån mössa & vantar. Så det inte blir värsta klumpsumman i slutet sen.. Men men. Rockade en klänning till mig själv också, den enda som inte fick mig att se ut som en fet kossa.. Och några örhängen, en tungpiercing & två navelpiercingar för gravida.. Har fett svårt att släppa min hahaha.. Men jaja, var ju billigt liksom.. 

Älskling

Asså min älskling haha, ska försöka vänja bort han från sängen innan bebis kommer, men det är SÅ svårt när han gosar in sig så mycket <3

Kropp

Gud vad jag hoppas att min kropp kommer bli helt återställd. Ska träna som en galning inför nästa sommar haha! 

New in

Nyshoppaaaat! 

Norrtälje

  
 
Haha duckface bilden är på skämt.. Och bilden är på mig och min LILLA lillebror..
 
 
 
Jag är såååå trött.. Jag, mamma, Linda & Elin har spenderat dagen i Norrtälje. Shoppat lite, visar det jag köpte imorgon istället. Åt lunch på kinaresturang och nu är det grill på g. Så hungrig/illamående. Svanken har låst sig typ hela dagen också men ännu värre nu.. Så jävla tråkigt, men det är väl förhoppningsvis bättre imorgon. Saknar min lilla Jimmy också haha.. Efter bara två dagar haha.. 

Countryside

Igår åkte jag, Elin och hennes kära mor Linda upp till min kära mami. Hon slutade inte jobba förrän vid nio typ så jag tog ut dom på upptäcktsfärd haha, skitmysigt. Har typ jätte glada nyheter men vågar inte säga dom riktigt än.. 

Vecka 22

Vecka 22 går jag in i idag, och magen växer så det KNAKAR. 
Så mys imorse.. Fick två kickar på handen nästan direkt när jag vaknade haha.
Gjort ett litet collage från vecka 16-21.

Dalarna

Helt ärligt, jag skyller på appen för keff uppdatering.. helgen spenderades i Hedemora. Var inte sugen först men Christian ringde och tjatade haha.. Så jag hängde med. Det var en fet jävla herrgård, herregud asså. Så jäkla soft! Och massa stora obebodda hus p gården osv , ville typ köpa ett hus och renovera o flytta in haha, Tyson fick en lekkamrat där också, en liten Jack Russell med namnet amber. Så kul att få se min skrutt få springa lös i skogen och leka av sig! Igår blev det handen med Elin och skolan. Och herregud, vad han sparkade i min mage igår. Hela jävla dagen! Så jävla coolt haha Elin lyckades känna en knuff sen igår kväll gjorde Jimmy det också:) mys! 

Vi fixar

Nej du var inte planerad. Vi har inget ordentligt boende än. Men nu, så är du den viktigaste i vårat liv. Vi båda längtar efter dig, och vi ska göra allt vi kan för att fixa allt så bra som möjligt innan du kommer. 

Vecka 21

Gick ju in i vecka 21 igår, glömde skriva det hehe. Gjorde en jämförelse bild, och herregud.. Vilken satans jävla skillnad? På en jävla vecka bara? Stört haha kommer bli stor som ett hus säkert..

Yey

Inte uppdaterat för att äckel blogg appen aldrig funkar som den ska.. Igår drog jag och Elin till ängarna med Tyson, han sprang runt & luktade på alla blommor och åt upp dom.. Såg helt friskt ut, sen gick vi spåret och kom till slut hem. Idag ska jag o Elin till hennes mor i Länna o softa bara!:) ha en soft torsdag! 

-


Rip

Tja tja, tråkiga nyheter.. Igår åkte min navelpiercing av.. RIP. Det gör liksom ont, kliar, spänner , flyttar på sig från ingenstans och min navel är på g ut och börjar bli mindre.. Så ja. Ska köra juckmetoden o försöka hålla hålet öppet för jag vill ändå ha kvar det.. Men men var bara tvungen o dela med mig av det hahaha ciao!


Chill

Hola! Skolan idag, sen kom Rebecka. Så jag oliver o Rebecka softade i centrum, Rebecka bjöd på donken haha höll på avlida av hunger.. Fick bli en Caesar sallad. Tog säkert slut på 2 minuter.. Hem hit, lyssna på lite musik o snacka. Vaxade oliver under armarna hahaha så jävla bra.. Väntar på den andra Rebecca nu :)! Hoppas alla haft en bra måndag. Pz! Älskar min nya väst btw..


Skevt

Lite magbilder sådär.. Bilderna är innan duschen och har precis ätit middag men helvete vad big magen börjar bli! Hoppas inte man får värsta megamagen, vettefan om min kropp skulle palla det min mina 159 cm och trasiga rygg haha.. Och navelpiercingen åker snart ut.. Tyvärr. Den börjar flytta på sig och kliar :( that suxxx


Så jävla bra

Haft en sån bra dag .. Mamma jag saga och Nova åkte till Haninge c, jag köpte en tunika aktig sak och en jeansväst, och vax.. Köpte med mig donkenmat ner till vattnet och då kom Patric & Nicke också, och Elin. Dom satt o drack bärs & cider och jag tryckte i mig min mcdonaldsmat hehe.. Hem hit och Patric och Nicke tyckte det skulle bli grymt kul o vaxa mina ben, jag körde fyra remsor sen palla jag inte mer, kände mig som värsta tönten. Sen vaxade Patric sig under armhålorna.. Asså det var det bästa jag sett, han var på gränsen att börja böla. Hahaha, fyfan .. Nu ligger jag och kollar på twilight nerbäddad i soffan. Hoppas alla har haft en trevlig lördag! Peaceeee


De där om vikt

Jag tycker min mage är extremt stor nu haha, den har ju verkligen växt till sig nu på senare tid, så idag hos barnmorskan när jag skulle väga mig trodde jag typ 4-5 kg, men 1 kg bara på en och en halv månad. Det kunde bero mycket på min stress osv förklarade hon men men, lär väl slå till närsomhelst haha..


chill

Tja! Jag & Jimmy hade för första gången på veckor en helt avslappnad och ostressad dag i förrgår.
Jag lagade mat, som blev naaajjzzz. Och igår på morgonen blev det frukost på balkongen i solen,
med lite musik osv. Kall risgrynsgröt med sylt (risifrutti yeey), kokta ägg, mackor, kaffe & iste.
Senare mötte vi Elin i centrum, blev lunch/middag på fisken, deras pizzor är awesome.. Hon hängde
med hem hit och jag färgade hennes ögonbryn, sen satt vi på balkongen och dödade lite tid
med snack bara haha. Ska iväg strax så ska börja fixa mig. Förhoppningsvis kommer
min älskade mamma & lillasyster idag, saknar dom!


Bebisklädeeeeeer!

Hehe klickade precis hem lite bebiskläder.. Fan jag tycker jag har hållt mig asbra till
vecka 20 och inte ens köpt nånting haha. Men leveransen ska komma nästa månad,
och tog lite basgrejer så man vet att man har. Och allt gick på under tusenlappen så det känns
ändå skönt :)!
Från strl 50-56

Ett 6-pack med bodys.
Haha texten under flodhästen ' I look just like dad '

Vecka 20

Vecka 20 idag, halvvägs. Fyfan haha, tiden går för snabbt. Känns som att det var igår jag plussade på testet. Känner mig dessutom FETT stor just nu, hade knappt nånting sen small det till liksom haha..

https://cdn2.cdnme.se/435144/6-3/pic_5189e56ae087c30a148bbd45.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/435144/6-3/pic_5189e572e087c309cb5022a4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/435144/6-3/pic_5189e5739606ee7c7db960dd.jpg" class="image">


<3

Mammas lilla skit rullade runt och la sig på mage och trixa. Like father like son typ haha..


En son

Åh va nervös jag var.. Herregud haha. Men allting gick skitbra! Allting såg jätte bra ut, låg och chillade som han låg i ett badkar, sen vände han sig om och låg på mage haha. Man såg tydligt att det var en pojke, och det känns sjukt jävla overkligt att vi ska få en underbar son beräknad till 1 oktober! Satt i värsta lyckobubblan o ringde dom närmsta för o berätta haha. Så mys!! Nu kommer den där kärleken till bebisen. Starkt som fan.


Ultraljud

The day is here. Ultraljudet. Är så sjukt äckligt jävla nervös men ska ändå bli kul & spännande. Det är inte förrän kvart i fyra men har lite saker i stan att fixa redan runt ett så tiden lär ju gå fort. Aja, ha en trevlans måndag people!


Ängarna

Mysdag! Jag & Jimmy plockade upp Alex och gick till centrum och handlade, sen hämtade vi Tyson, drog till ängarna och släppte han medans vi lyssnade på musik och bara softade. Haha han bara låg och drog sig i gräset, myskillen. Såg ut som en mask typ. Nu har vi börjat med middagen, blir lax o färskpotatis, ska ju käka det en gång i veckan så jag slipper ta omega3 tabletter haha.. Hoppas det blir Nice. Ha en fortsatt trevlig söndag! Pz


Imse vimse spindel

Haha måste berätta om i fredags.. Jag, mamma & Jimmy drog till den lokala krogen. Det var trubadur och en galet skön amerikanare sjöng hela kvällen. Han sjöng massa kärlekslåtar om mig & Jimmy haha sen när jag började gäspa han ba ' ohno I can see you are getting tired! ' jag pekade på magen o ba ' I'm pregnant so I get VERY tired ' haha han fick värsta smajlet o ba ' ooohh I thought I saw 2 persons there, and I'm sure the baby are going to be just as beautiful as the mother. Who's the father?' Jimmy ropade att det var hans o han sa att han visste vem han skulle få stryk av senare på kvällen. Hahaha värsta komikern asså. Sen sjöng han imse vimse spindel på engelska & finska till bebisen och gav mig hans skiva där låten fanns, började gråta som ett barn typ haha.. & när vi skulle dra så skåla han o sa ' schkååål to Jimmy and mickaela, the coolest couple in Västerhaninge ' haha så grym människa, gjorde hela helgen fan.


Rastaholm

Precis tagit en lång dusch efter en lång jävla dag haha.. Jag & Jimmy mötte upp min kära preggo kusin Johanna & hennes snubbe Johnny , blev en tripp till rastaholm då dom hade vårinvigning på deras värdshus typ, mycket trevligt :) käkade god mat vid vattnet. Sen till Långholmen och träffade en massa jävla polare som skulle på rejv, så vi drog dit ett tag o softade. Såg ett spädbarn där o morsan som ammade, såg verkligen sjukt ut då musiken verkligen dödar öronen o det är stört mycket folk.. Men men. En daimglass på det, hemfärd mot vh, handlade lite o nu hemma. En sjukt skön dag! Kunde inte haft det bättre trots att jag haltar nu pga av svanken o benet haha. Ciao!


Fullt upp

Igår blev det ett möte med barnmorskan. Johanna hänkade på så tog med mig Tyson så satt dom utanför medans, efter det drog vi till medis, köpte en varsin baguette & latte och softade. Sen hem, lämnade Tyson och sen till handen för Johanna skulle kolla lite grejer, fick med mig två nagellack hehe. Sen Rågsved för en lägenhetsvisning, men hela grejen kändes inte helt rätt och även om vi är i stort behov av lägenhet så måste det kännas säkert trots att vi måste satsa på andrahand. Har suttit hela morgonen på balkongen, solat lite, ringt massa samtal och fixat o donat. Ska träffa Johanna senare :) Pz!


Vecka19

Och så går man in i vecka 19. Önskar att jag kunde njuta mer av lyckan men allt som händer runt omkring just nu gör det fett svårt. Haha gjorde en jämförelse mellan vecka 13 & 19 (idag) o ja.. Bulan blir större asså.


RSS 2.0