Friday

God morgon. Är på ett sisådär humör pga lite orsaker. Jimmy är iallafall hemma idag,
eller just nu är han påväg till norrtälje för att sätta in pengar. Nu är det klart, tillbaka till västerhaninge.
Kan jag ens förklara hur mycket jag kommer att sakna min mamma, syster och bror?
Dessutom har Nathaniel varit rätt bökig inatt. Fortfarande ögonen stängda men håller på att sparkar och låter haha.. Man kan inte direkt sova då..
 
Just nu sitter han bredvid mig i sin babysitter och leker med sin filt haha.
Hahahaha creepy
Min fot ser typ skabbig ut.. Hahaha älsklingen som är helt kal på baksidan av huvudet..
Jimmy igår när jag ropade efter toalettpapper..
Sjöng en liten trudelutt, la pappret utanför och gick iväg.. Tönt.

-.-

Läskigt. Har väntat på att ta ut Tyson och Nathaniel. MEN, jag vågar inte hahaha. Alltså för några veckor sen, så blev både Tyson och Jimmy attackerade av en svart hund. Jimmy var seriöst tvungen att sparka på den för att få bort den och Tyson backar ju inte direkt när en stor hanhund kommer och attackerar.. Hur som så hörde jag hur Tyson satt och gnällde vid fönstret så jag gick dit och kollade som tur var.. Då sprang (jag tror att det är samma hund) runt här utanför, ingen ägare i sikte och inget koppel eller halsband. Så jag väntar ett tag.. Tänker inte riskera att gå ut ifall att den kommer. 
Tyson får vänta en stund,. Stackarn. 

Min mage..

Snart är det verkligen dags att ta tag i träningen. Men som sagt jag HATAR min hud på magen. Den är så uttöjd. På riktigt tycker jag att det är så jävla fult och vill gråta så fort jag ser min mage. Skulle ha den tusen gånger om för min fina son men ändå vill jag kunna få den väck liksom. 
Såhär ser seriöst min navel ut. Så jävla fult och att jag ens vågar lägga ut bild är fan ett stort steg haha.. 
Varför jag har i en piercing är för att pynta till min navel typ för min egen skull. Den döljer liksom lite. 

Det kommer aldrig försvinna det vet jag. Men kanske lite. Hoppas jag. 
Blä. 
Men med tanke på hur jävla stor min mage blev så kunde jag faktiskt inte vänta mig nåt annat. 
Det lite sjuka är att på andra som det ser ut såhär på tycker jag att det är vackert på nåt sätt men inte när det gäller mig själv. 

Ändå är jag stolt att jag faktiskt hade energi enda till slutet och rullade på. Och till slut fick världens mest underbaraste lilla son som jag älskar mest av allt! 

Norrtälje med mami.

Blev en skön dag med mamma idag i norrtälje :)
Köpte lite kläder till Nathaniel och ett diadem, en hårolja och en sminkborste till mig själv från H&M, fick ju ett presentkort dit på 1000 kronor från Tess för inte så länge sen! (Jimmys brors tjej).
Köpte även lite grejer på lidl och willys, och ö&b haha.
Våtservetter, blöjor, ersättning då Nathaniel börjar rata bröstet.. pads,ansiktsvatten, handkräm och en BB cream från garnier till mig själv. Billigt & bra.Och en schysst adidaströja som det var 70% rabatt på. Sen åt vi en oxfilé pizza till lunch och hade det bara allmänt soft. Gick lite vilse gjorde vi också haha..
 
Det är något speciellt med att äta på mormors finger asså.. Hahaha knasunge.

Kycklingpasta

Dagen har spenderats med mamma och syster. Fan vad jag kommer att sakna dom.. Mina bästa vänner.. 
Hur som så packade jag lite kläder och sånt. Nathaniel har varit rätt grinig idag och nyss var han rätt otröstlig innan jag till slut lugnande ner honom och la mig bredvid honom i sängen så nu sover han. Tankarna rör sig direkt till det där jävla vaccinet -.- läst för många skräckhistorier tror jag.. 
Hur som så körde jag på lite 'tadetjagharhemmamiddag' men det blev aaaaasgott!
Hackade upp kycklingfilé , stekte det med salt & peppar. Hackade upp röd paprika och rödlök och la i, sen grädde, rätt mycket dragonkrydda och riven ost så det blev sådär krämigt sen i med cocktailtomater.. Och pasta, toppade med sweet chili sås. Grymt, lär bli den maträtten fler gånger då Jimmy också älskade den. 

God morgoooooon

God morgon! Min syster sov över här inatt och har ingen skola idag så vi ligger i sängen med en skrikande nathaniel.. Han skriker inte för att han är ledsen utan för att han har börjat prata så hahaha.. Upptäckt sina ljusare röstresurser typ ;-) 

Tyst dåååå

Jahapp då ligger man vaken. Grabbarna sover och jag är trött men tänker så mycket så hjärnan går på högvarv. Mys.. Önskar att jag bara kunde stänga av alla tankar ibland, blunda & somna. Eller iallafall tänka lyckligt typ.. 
Mi vida

Softar på stationen

Vad hände igår då.. Typ inte ett skit haha.
Vi gjorde iordning kycklingbaguetter & kollade på I am legend, den är ju så bra..
Sen en till film med tom cruise, från 88 tror jag den var, cocktails typ? Den var riktigt skön faktiskt, diggade den :)
Sen somnade vi till rush hour 1.. Så en riktigt film kväll blev det.
Idag har jag mest plockat och diskat och sorterat lite av Nathaniels kläder han inte kan ha längre.. Min bebi är så stooooor nu! Hahaha inte ens fyra månader men ändå.
Min sötnos och nån galen människa.. Vet inte vem det är hehe.
Hehe kul med webbcam ibland..

Mys

Vaccinations sprutan igår ju. Han sov rätt mycket under dagen, blev lite varm på kvällen men alvedon en hjälpte. Sen var han faktiskt sig själv. Inte haft ont i benen vad jag har märkt. Skönt! Hoppas han tar alla andra sprutor lika bra :) 
Igår käkade vi korvstroganoff & drack vin till. Himla classy..;-) 
Kollade på hunger games 2 gjorde vi också. Den var bra men hade lite svårt för slutet.. 
Vi räknade våra småkronor igår.. Över 2500 kronor. Perfekt då vi verkligen behöver lite extrapengar just nu:-) 

Vunnit :)

Åååh är så glad! Vunnit ett makeup paket från oriflame från http://www.djamea.vimedbarn.se/

Är sååå glad! Tusen tusen tack!!! 
In och läs! 

Vaccination

Idag tog min baby vaccinationssprutan. Han är ju över 3 månader men vi båda har ju varit dunderförkylda så ville inte göra det på han då.. 
Det blev dessutom vägning och mätning trots att det var ca två veckor sen sist bara. Så nu väger han 6960 gram och är 62.4 cm lång. Min lilla 4 kilos bebis är snart en 7 kilos bebis. Chubby <3 
Jag gav faktiskt han alvedon ungefär två timmar efter i förebyggande syfte. Däremot var jag aldrig med när sprutan togs. Jag är extremt spruträdd, och speciellt när det gäller min bebis liksom.. Så Jimmy tog ledigt idag och fick sitta där med han medans jag väntade utanför.. Han hade blivit sne, som fan. Såklart. Men när jag kom in var han lugn igen och log :) så skönt. 
Han ligger i Jimmys knä just nu och sover. Nu hoppas jag på att det kanske bara fortsätter med lite trötthet och gnällighet, och att vi slipper få fett ont i benen och feber. 
Knubbis

Kaos

Det var inte SÅ lätt att få ut en ivrig hund och barnvagn tillsammans idag, i snön och blåsten.
Samtidigt pratade jag i telefon, hello multitasking mom.
Nä men seriöst, folk här måste ju tro att jag är ett aggressivt monster.
'TYSON KOM HIT!' ' MEN TYSON!!' 'Jääääävla barnvaaaagn dååååå!'
'Jävla skitsnöööööö'
Typ så låter det.
Samtidigt när jag stannar med barnvagnen för att plocka upp efter Tyson så börjar Nathaniel självklart att gråta då han hela tiden vill att det ska röra sig.. Hahaha herregud alltså.
 
Jaja, Nathaniel somnade iallafall efter ett tag och ligger fortfarande kvar i vagnen och sover så jag passar på att blogga lite. Springer då & då och kollar till han hehe.. Känns så osäkert att ha han flera meter bort. Hejnörd..
 
Och idag ska jag packa ner min klädställning. Fortfarande inte hundra säkert än vart vi ska bo, känns ju lovande då vi ska flytta om typ två veckor.. Hatar detta. Hatar att hyra andra hand..
Hahaha ' VAD VILL DU?! '

Tävling :)

Är med och tävlar om en hoppgunga till Nathaniel! Från babyland, en BabyTrold hoppgunga.
Hade varit perfekt o vinna nu när ekonomin är sisådär och vi snart ska flytta IGEN!
 
http://bullermamman.blogspot.se/
 
In o tävla ni med :)
 
 

sommar 2011

Ett par aldrig sedda bilder från sommaren 2011 haha.

Skratt

Idag skrattade nathaniel för första gången. Alltså ett högt skratt. Satt med han framför mig i knät och sjöng 'jag är en gummibjörn' och hoppa runt lite med han. Alltså herreguuuuuuud, det finaste jag nånsin hört! Så jag satt där med tårar i ögonen och fick han att skratta igen. Hej nördmorsan liksom.. Jimmy sjöng efter mig för honom. Istället för unbreak my heart så sjunger han unsmell my fart med en typ operaröst. Nathaniel såg helt skärrad ut sen började han asböla.. Hahaha bra att döda stämningen liksom. Men igår och idag så har mamma och saga varit här också. Vi har packat en hel del. Nu får man bara hoppas att allt går som det ska så vi har en ny lgh till februari.. 
Jag har precis badat. Såååå skönt, badade i så varmt vatten så jag såg ut som en kräfta, gjorde inpackningar och sånt & fixa brynen. Skönt med egentid ibland :)

boring..

Jag måste snart komma igång med träningen.
Så fort vi har pengar över så ska jag börja träna på gymmet.
Hemmaträning och sånt är inte min grej, tappar helt fokus..
Jag kör hellre med en vän eller musik i öronen med en massa maskiner runt om mig så jag får mer motivation
när jag ser alla snygga träningsfreak runt om.
Min mage, är jag SÅ jävla onöjd med. Jag seriöst hatar den. Just nu är det väl bara jimmy som ser den, och vänner typ. Och Jimmy säger att han älskar den för att hans barn låg där i. Jättefint hehe men JAG vill ju vara nöjd också.
 
Jag kommer aldrig få tillbaka den magen jag en  gång hade. Jag fick en så brutalt stor mage och huden blev för uttöjd.. Den har dragit ihop sig något enormt! Men ändå, inte lika mycket som jag vill. Huden får mig att se ' tjockare ' ut än vad jag egentligen är, vissa byxor går inte att knäppa bara för att den är i vägen. Och jag kommer inte känna mig bekväm på stranden bland mina vänner i bikini.
Jag får väl köra på baddräkt hehe.
 
 
 

Flytta.

Vi ska snart flytta .. IGEN.
Shit vad jag flyttar..
Bott på  7 olika ställen redan i mitt 20 åriga liv hahaha..
Nä men han vi hyr av är seriöst helt pantad i huvudet.. Frågar KONSTANT om när vi ska flytta ut.. Man ba eh va?
Jag är så trött på detta. Jag vill ha ett boende i minst ett år iallafall. Eller helst ett förstahandskontrakt men man kan inte göra så mycket. Det är svårt.
 
Just nu tror jag inte Nathaniel bryr sig så mycket, det är bara mest jobbigt för oss föräldrar att flytta med ett spädbarn kors och tvärs, men när han blir äldre då? Jag vill stanna på ett ställe för hans skull. Så han kan få sina egna barndomsvänner, ett fint barndomshem, ett bra dagis som han ska längta till..
 
Jaja men jag tror allt kommer ordna sig till slut. Jag hoppas iallafall det. Jag och Jimmy fortsätter kämpa på, vi har alltid gjort det så varför ska vi sluta nu ;-)?
Jag ser ut som sju svåra år.. Har tvättat som satan idag haha. Och tagit en lite längre promenad med mamma i det härliga vädret :)

<3 knasbarn


Sitter med en trött bebis just nu framför filmen avatar.. Han måååste börja sparka o le o grejjsa så fort han håller på somna.. Envisa unge ;-) 
Älskar dig så mycket. 

sjukt!

Hello!
Här är vi fortfarande sjuka.. Nathaniel sov sååå bra från söndagen till måndagen,
men från måndagen till tisdagen sov han helt värdelöst.. Men inatt sov han bra igen haha,
från halv elva ungefär till halv sex imorse. Käkade lite sen somnade vi om till halv åtta typ.
Han fick sova med ryggen och huvudet på en kudde så han kunde andas bättre då han är förkyld.. Plutten..
 
Så ringde bvc idag för att boka om vaccinet. Jag är redan nervös för det, och speciellt när han är sjuk också..
Satt precis och lyssnade på ett helt sjukt klipp. En gammal man som ringer till polisen för att det är en yngre man i huset som har kommit in och hans 90 åriga mamma ligger på nedervåningen. Och snuten tror inte på honom.. Blev SÅÅÅÅ förbannad..
 
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/hor-hela-samtalet-med-sos-och-polisen
 
Nu vaknade min lille pöjk så ska gosa lite nu hähä. Peace!
 

Sjuk

Fick sova rätt bra inatt, nathaniel somnade runt elva på kvällen sen vaknade han inte förrän halv sex imorse när jimmys larm ringde. Han käkade lite sen somnade han om direkt till lite över 8. Så skönt, han mår bättre idag verkar det som. Glad :) så skönt.. Jag mår däremot sämre med yrsel och lite hjärtklappningar & så feber på det. Så det känns inte så bra att gå runt & bära på honom.. Synd att man mår så jävligt för det är så fint väder idag. Skulle åka till handen idag men får fan skippa det :(.. Elin kommer hit med en macka till mig hahaha världens bästa :) sen blir det den dryyyyyga jävla turen till Hallstavik.. 


Sthlm

I fredags åkte vi till bro :) sov över hos Christian och Jennie. Drack lite vin o snacka skit. Deras son Tyzon är 2 månader äldre och var helt fascinerad av nathaniel haha så gulligt. Och igår åkte vi till Västerhaninge. Jag mötte upp Elin och softade med henne och Jimmy var o träffade sina polare en stund sen blev det en sååååå efterlängtad kebab tallrik från Oden.. Inatt stannar vi här igen för jag och nathaniel vaknade upp sjuka och har ingen ork alls att åka buss i två timmar samt pendeln i en halvtimme.. 

Akuten

Ligger i sängen & laddar upp lite. Blev helt plötsligt galet trött.. Men jag fick sova sådär inatt, sen gick jag upp och nathaniel och sjuka Jimmy låg kvar och sov en stund till. Mamma kom förbi också sen gick vi till BVC för att mäta & väga och så fick jag tider till en babymassage grupp och öppna förskolan , en gång i veckan är det för unga mammor också så jag funderar på att gå dit nån dag :) han är bara tre månader men kan vara kul för mig med. Idag vägde han 6470 g och är 61 lång. Stora killen :) 

Fick en fråga om varför vi var på akuten, skulle ju förklara varför förut men jag glömde helt bort det.. 
I några veckor nu har nathaniel fått som en konstig kramp. Han slänger fram huvudet, tar armarna rakt ut fast ändå framåtböjda och upp med benen och spänner som satan. När jag frågade BVC och en läkare vad de kan va sa dom kanske magknip. Men när han gjorde så tre gånger förra torsdagen så kollade jag med sjukvårdsupplysningen och dom sa att det låter som IS, epilepsi alltså. Och att jag ska åka in till akuten. Fatta paniken jag fick liksom.. Så min bror kom hit och hämtade oss sen åkte vi till Danderyds sjukhus. Förklarade där hur Nathaniel gör och läkaren tyckte också det lät som is, så vi blev skickade till Astrid Lindgrens. Vi fick stanna över natten och morgonen därpå göra ett EEG som visade att allt var normalt. Men vad jag har läst nu i efterhand så kan det visa att de är bra på EEG men fortfarande vara is. Men ja hoppas verkligen inte det.. Det är rätt allvarligt och är farligt om det inte behandlas. Vi ska träffa en neurologläkare den 3 februari så vi förhoppningsvis får reda på varför han gör detta. Är så sjukt orolig. 
Helt slut .. 

Astrid Lindgrens

Jag älskar min bloggdesign som den är, men jag har haft den sjukt länge och jag vill verkligen ha en förändring. Ljusa upp den och lägga till nya bilder och bara göra den allmänt fräsch, samt ta tag i bloggningen ordentligt då jag vill ha både mina roliga och tråkiga, dåliga och bra dagar, dokumenterat som jag kan läsa någongång i framtiden.
SYND bara att jag verkligen suger på det här med design, jag fattar seriöst NADA.. Får väl se om nån duktig kan hjälpa mig nån dag haha.
 
Vad har vi gjort för kul idag då.. Natten var inte så jättekul, Nathaniel ville vakna rätt mycket. Men det är coolers ändå. Nervöst när han ligger i spjälsängen nu när han ska rulla till mage hela tiden.. Går dit och kontrollerar att han ligger på rygg liksom haha usch.. Busunge. Min lillasyster har varit här efter hon slutade skolan, så skönt med sällskap haha, hade blivit galen annars. Men det blir stockholm i helgen! Så kuuuuuul, och jag har saknat Odens kebab något fruktansvärt, seriöst jag har försökt på mig olika kebabtallrikar runt om, och jag blir såååååå besviken på alla.. Jag blir typ ledsen. Jag älskar kebab.. Hahahaha..
Ska strax börja med maten också. Blir fetaostbiffar med potatis och gräddsås. Jimmy lär väl komma hem runt 8 kanske, tråkigt nu när han börjar jobba efter all ledighet..
 
Idag fick jag dessutom hem paketet jag vann från esska, tallrik med sked, en spillfri mugg och en haklapp. Perfekt nu när han ska få börja smaka lite om en månad ungefär :)
Och så har vi fått en tid till astrid lindgrens också, den 3 februari ska vi dit. Längtar men ändå inte. Hoppas verkligen att ingenting är fel, för då skulle mitt hjärta seriöst gå sönder.
 

Babygym

Ja vad har jag gjort för kul idag.. Diskat, hämtat ut två paket, mina grejer som jag beställde från Nelly. Allt satt bra förutom klänningen som inte gick att knäppa helt i ryggen.. Fett surt. Och ett babygym till nathaniel. Han har legat där ett tag och verkar tycka det är rätt så intressant emellanåt :) mens har jag också. Mysig info hahahaha men jag önskade att den hade hållt sig borta liiiiite längre.. Nu ska jag äta upp min tråkiga smörgåsmiddag och kolla klart på paradise hotel. Jimmy kommer väl hem om 30 min ungefär :) 

Besök :)

Igår kom jimmys bror Kent och hans tjej Tess + deras polare Jonas :) mamma kom förbi en sväng också och Rebecca & hennes mami men dom var här kanske en kvart bara. Jag & Nathaniel fick värsta presenten av Tess haha, dog lite när det var ett presentkort på h&m på 1000 spänn! Sååååå välbehövligt nu när nathaniel börjar växa ur typ allt.. Jätte trevligt hade vi iallafall =) när dom åkte så fixade jag middag till mig mamma och Jimmy sen kollade vi på hobbit. Den var tung faktiskt! Har typ halvvägrat att kolla på den men nu gjorde vi det :) 

Akuten

Igår kväll åkte vi till Danderyd sjukhus, akuten. Blev skickade till Astrid Lindgrens och skrevs in över natten & idag har det varit undersökningar och EEG på min plutt.. Kom hem för ett tag sen och nu är det chillmode då jag har varit så jäkla ledsen och orolig.. Berättar mer ingående om allt imorgon. Trevlig fredag! 

Yup

Morgonen började med att nathaniel kissade igenom sin pyjamas till lakanet. Mys haha. Fixade det sen låg vi o prata en halvtimme o busade sen ammade jag lite och sen somnade han om. Så jag passar på att käka lite frulle sålänge. Det är liksom ingenting jag prioriterar för jag är egentligen inte ens hungrig och äter kanske ett mål om dagen annars, men jag måste ändra på det. Jag ammar liksom och har gått ner mycket i vikt, mer än startvikten. Så äta bättre och i februari när pengarna börjat rulla in lite igen så är det dags att köpa gymkort :) så skönt. Saknat att träna. Nathaniel har blivit så otroligt gnällig också, mest på kvällarna. När jag pratade med läkaren om det hos bm och förklarade hur gnällig han är, dreglar mycket och ska ha allt i munnen så sa han att det KAN vara tänder på g, tycker att det känns lite svullet i tandköttet. Men vi får se. Min syster hade tänder när hon var tre månader så helt konstigt är det ju inte. Ska packa ihop lite tvätt & sånt nu. Ciao! 

Nyårsafton

Nyårsafton spenderades med mamma, lillesyster, lillebror & Jimmy & nathaniel. Viktor drog dock innan tolvslaget för o fira med sina polare :) till middag blev det fläskfilé i ugn med rosmarin o rödvinssky & potatisgratäng. Alltså köttet var SÅ mört.. Så sjukt gott. Stolt över min kära boyfriend ibland ;-) fem i tolv gick jag, Jimmy och saga ut för & smälla raketer. När jag skulle tända en liten bomb som hade typ 10 raketer i sig gick det väl mindre bra.. En raket hann flyga upp i luften sen välte hela grejen! Hur liksom?? Den flög rakt mot mig och träffade min fot och sen började min klänning brinna men hann släcka rätt snabbt, Jimmy går fram mot skiten som fortfarande skjuter ut raketer och ska försöka fixa kaoset men en till raket åker mot mig hahahaha men jag hinner ställa mig bakom ett träd. Saga blev såklart skiträdd och ledsen. Det bästa var att hon fick allt på film.. Shit vad jag skrattade! Det var såklart läskigt och jag kommer nog aldrig mer tända raketer igen men när jag tänker på kaoset så börjar jag asgarva. Vem annars ska det hända än lilla mig typ? Så typiskt :') när vi kom hem så la jag nathaniel i sängen på min sida & skulle byta blöja lite snabbt. Självklart kissade han ner hela mig och min sovplats.. Bra början på 2014! Så gick in i duschen sen la vi oss.. Idag är det 100% chillmode. Hoppas alla hade en jätte trevlig nyårsafton! 
Syster, jag & brorson Lojke. 
Lillebror & brorson

RSS 2.0