Yupyup!

Helgen blev helt okej. Fredag utgång på bar o kök i Västerhaninge, nåt nyöppnat :). Lördag och söndag bara chill och lite shopping! Jaja, vaknade fan 20 i 5 imorse .. Och har varit på kurs och grejer sen dess! Nu ska jag sitta & kolla på vänner och chilla lite. Ciao!


Blä.

Ska försöka glömma gårdagen och supa bort känslorna idag. Blir skitbra. Varit på sjukan och låg o chilla i soffan medans Johanna ställde in metropol på radion, Rebecka skämdes. Hittat världens finaste bustier på bikbok som ska bli min också. Aja ciao på er.


Happy birthday!

Börjat på en datorkurs igen för andra gången. Sist slutförde jag inte den för jag blev sjukskriven för lite olika orsaker. Men kände, trots att allt inte är tipptopp än, att jag måste börja satsa lite. Däremot är jag helt slut i huvudet nu och skulle kunna decka på soffan. Och sen fyller min kära pojkvän år idag, hela 26 år gammal! Så grattis Jimmy min gamla gubbe! <3


Systeryster

Haha lillasyster Saga 10 år har bestämt mitt och Jimmys liv.. Haha så jävla söt ibland ..


Helg!

Halloooj! Fredagsförmiddagen spenderades med Jimmy o några polare och en öl. Sen softa jag faktiskt resten av fredagen. Bakat sockerkaka och chocolate chip cookies för att jag har haft tråkigt haha.. Igår var iallafall mamma i Vh och hälsade på! Blev en öl på krogen med några vänner och mamma sen hemgång för mig och Jimmy , och lilla kusinvitamin :)! Aja ha en bra vecka, Pz!


Chill

Halluuuu. Ligger i sängen och kollar på friends och dricker kaffe. Ska vakna till liv sen blir det tvättstugan. Var i Tyresö igår o fixade lite grejjs och idag ska jag antagligen träffa upp min kära kusin. Vill typ verkligen rensa ut garderoben också men vi får se om jag orkar haha.. Pz!


Psyk

Fyfan vad jobbigt det var att gå upp imorse haha.. Stress deluxe. Skyndade mig till handen för att träffa psykdoktorn, haha fy.. Alltid gett upp det där sen jag var yngre, men med mer och mer som händer runt omkring så ger jag det ett sista försök.. Hemma nu iallafall. Jimmy och jag lökar i soffan. Han fick ett nytt arbete idag! I Sverige dessutom :) och jag ska på intervju imorgon , hoppas på det bästa! Hare bra tja.


Muffiiiiins

Fan har hänt idag då.. Bakat kladdmuffins, pratat i telefon, och lagat mat. Kyckling och paprika med pasta. It was awesome hähä, kollat friends, zombieland o hållt på med naglarna hehe. Upp klockan sex, om fem timmar alltså.. Så sov gott ciao!


Sämst

Blöööö. Sov EN TIMME inatt. Höll fan på att få psykos .. Sen skulle pappa till sjukhuset också så det sög ju fett men lyckades somna om nångång runt 12-1 kanske tror jag? Vaknade för en timme sen kanske och varken Johanna eller Jimmy var här. Trevlans! Fått en äcklig knöl bakom örat också, ingen aning om vad fan det är. Helt öm och skit. Aja hoppas skiten försvinner -.- hare bäst tja.


Helgen

Shuuuu! Fredag blev en miniutgång på brassan. Hade vin hemma så fick bli krök här och bara två öl på krogen. Lyckades ändå bli lite rund om fötterna hehehe ..! Träffade Ida Mikaela o andre och några på brassan så det var kul! Jaja lördag spenderades med Jimmy och Johanna kom och sov över. Och idag också bara rikschill. Lagat mat o sådär Johanna tittade på haha. Nu, sängen. Ciao!


Morning

God morgon. Äckelväder ute.. Längtar till våren som sataaan.. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Fattig men vill göra nåt.. Aja vi får se, ciao!


Trött tjej

Sheeet vad jag är trött. Gick upp runt nio igår efter bara fyra timmars sömn typ och åkte på ett möte, fast idag har jag sovit ut helt okej. Ska på ett möte idag också dock. Smådrygt sådär men men. Inget speciellt hände igår. Tvättade lite, och gjorde lasagne. Och idag blir det tvätt igen efter mötet. Ska se om mitt kaffe väcker mig till liv nu peace!


Jobbsökning

Åkt runt med Rebecka lite idag & sökt fan tio jobb.. Om inte mer. Ligger vaken snart fyra oxå o kan inte sova. Ska upp nio för ska på möte.. Grymt .. Jahaja inget mer o skriva. Helt ointressant inlägg hehe, ciao.


Foooood

Hola, kollar på walking dead nu och softar med jimmö. Johanna var här tidigare, vi va i köket o snacka skit om allt o inget medans jag lagade food. Kyckling gratäng med creme fraiche o franska örter, mer kryddor på det, chilisås, ost och skivade tomater. Potatiskroketter o hemmagjord vitlökssås. Det blev gryyyymt. Älskar o laga mat, okej inte varje dag ibland blir det typ korv o makaroner.. Men rätt ofta iallafall. Aja sleep welllll ciaoo


Mysiiiigt

Kollar på en film right now. Med Johnny Depp. Blow typ. Och med en tyson som ligger i knät. Ska snart träffa Johanna iallafall, måste låna en jacka haha min är så jävla smutsig, vit liksom, och har inte pengar till kemtvätt just nu. Jaja, hare bra peps, ciao!


Sömn

Alltid trött, kan aldrig sova. Sugerfetthejdå.


Mysdag

Hola. Hel soft dag .. Promenad i skogen med tyson, diskat, gjort food, blev kyckling wok och ris, yummy. O sen har jag legat i sängen o busat med tyson haha min mysis.. Världens bästa bebis haha. Nä ska snart ut med tyson igen sen blir det walking dead med jimmöö, sho på er!


Bro

Bro igår med Jimmy. Vi hjälpte några polare att flytta in i deras nya lägenhet. Lite folk o öl på det haha sen ut en sväng på krogen, hem dit igen o dricka lite whiskey o champagne. Vi sov över där såklart .. Lite långt hem. Vakna runt ett, vi kolla på en film sen rörde vi oss hemåt runt fem idag. Hem, käka, ta bilder på jimmy med dressing i mustaschen , sen decka ja runt halv åtta haha vakna för inte så länge sen. Ligger o kollar på walking dead nu, peace!


Möte

Men trött tjej.. Jag och Jimmy fixade käk igår och kollade på snabba cash 2, den var tung men inte alls som jag förväntat mig. Tänkte på boken liksom .. Sen låg vi nog uppe till 2 om inte mer och kollade på säsong fem av sons of anarchy. Världens bästa serie, med min love Jax.. Aja möte idag med min advokat. Skulle få skjuts dit så förhoppningsvis vaknar min lilla skjuts snart haha.. Ha en fet dag, ciao!


Mitt jefla år

I've always had your back, but you turned your back on me when I needed you the most.

Nyårslöften ; skaffa jobb, fixa en lägenhet och ha ett stabilt ställe att bo på, ta tag i träningen , och försöka att inte oroa mig och bry mig om all bullshit. Aldrig sagt att nåt år ska bli mitt år men nu är det fan dax. Jag ska bli nåt, 2013 ska jag göra allt för att det ska bli mitt år! Over and out.


2013!

Fredag lördag ; tequila vänner dans och whiskey.. Och igår blev det middag med vänner ! Mysigt faktiskt. Dom närmsta, favvisarna :) och jag o Elin gick looooss med glittersprayen haha! Awesome. Och grymt gott käk.. tyvärr så fuckade en vuxen rätt hårt för mig oc några till. Att barn ska behöva vara förälder åt en vuxen är helt sjukt men nånting man vant sig vid. Aja nog om det och över till något annat. 2012 sög rätt hårt, men inte fullständigt. Vänskap blev till kärlek och blev tillsammans med min konstiga och underbara Jimmy :) vänner har kommit och gått men man överlever , man har sina äkta kvar det vet jag nu, mamma och syskon har flyttat.. Men jag träffar dom typ hela tiden ändå haha. Gott nytt och god fortsättning!


RSS 2.0