Grattis grattiiiis!

Grattis min underbara birthdayguzzzzz! 5 dagar efter mig så ska köpa ut från systemet till dig nästa år hähähähä.. Älskar dig syster och beztis. Forevuuuuur!


Ny jacka

Helloj! Min kära mamma är ju här och hälsar på, för min skull. Världens bästa mamma! Anyway, blev vårdcentralen och betalade räkningar, sedan mötte jag upp kusinvitamin Johanna och åkte till heron och köpte en vinterjacka, fick den i födelsedagspresent , fan inte köpt en vinterjacka på flera år! Men den är hur jävla Nice som helst, älskar den! Sen till handen för att betala av lite fler räkningar, och ett par leggings och örhängen på det! Nu är det bara chill för mig, skit trött, men vet att jag måste ut med tyson en sista gång i det här skitvädret.. Peace and love!


Shooooo

Holaaaaaaa! Åkte hem till orten igår efter några dagar hos mamma. Firade in 19 år med kusinen småsyskon och mor :) KNAS direkt när man kommer hem asså, direkt på stationen så händer det grejer.. Fyfan. Ajajajajaja. Jag och Johanna fixade oss, hinkade lite vin och mötte upp en polare, sen dansade vi och Elin och Madde kom förbi. Asså haha slutade på en efterfest i nån sunkig lägenhet i brandbergen . Men men! Betalade inte ett öre för att jag hade fyllt år så de va softish! Fick däremot fett med drinkar, 700 spänn, ciggpaket.. Taxiresor . Så de va en Nice kväll! Slutade med att jag Melih och Johanna låg som packade sillar i min säng helt deckade klockan 10 imorse tror jag.. Jaja lite mys nu sen sovdax, peaceout!


It's my birthday!

Så värdelös ålder.. 19 år gammal. 365 dagar kvar till systemet yäääy hahah! Firar dagen i hallstavik hos min mamma och syskon, med min kära kusin Johanna här! Redan fått en massa grattis, dom e bäst haha. Kärlek och respekt hörrniii, peyz!


Kärlek

Min mamma, mitt allt. Älskar dig så jävla högt. Tack Gud för att du gav mig en sån fin gåva. One love!


Fest

Halloj! Igår var det frääädag! Vart en överrasknings fest för sohmia och sen lite hemmafekke och krogen. Aja har inte så mycket att säga om kvällen annars , kunde ha blivit bättre men fuck it :)! Johanna och jag var på sjukan idag boring news så vi ska kolla på film och softa hela lördagen, behövs ibland :). Ha en trevlig lördag! Peace out my friends


Sho

Whatsuuuup:) vad har hänt då.. Just nu lagar jag mat till Johanna, igår med hähä. Var på heron city med Johanna och Jimmy också för nån dag sen, askul. Jimmy firade min birthday några dagar tidigare eftersom han är i Norge igen. Spelade massa spel och spelade in en skiva (förjävlig btw hahaha) kollade på filmen Ted som va skeeeeetabra! Och så fick jag ett par fräscha Nike air max sneakers, Nice nice! Har fan inte så mycket att skriva.. Precis listat ut hur det nya tvättstugesystemet funkar så de e väl coolt. Peace out rååååå!


Softar

Hello! Helgen spenderades hos mamma uppe i hallstavik med mina syskon. Skitmysigt, behövde komma iväg. Och på torsdagen kom Jimmy ! Det blev middag, lite film och sånt. Fredagen blev det lite krök och spel haha, kuligt. Så summan av kardemumman råååå, vart på marknad/tivoli, färgat tillbaka jimmys hår blont men tyvärr blev det oranget, hällde i blond färg i lillebrorsans hår också men det blev rätt najzz, och har hälsat på i deras nya skola! Nurååå.. Druckit kaffe tagit morgonciggen och diskat, jimmö sover fortfarande haha boring. Aja peyz!


Sho

Inte mycket som händer, efter käket idag så hämtade jag mitt nya bankomatkort och packade ner lite grejer för imorgon , åker till mamma då tills på söndag, Jimmy kommer dit på torsdag då han kommer hem från Norge. Lite tv med pappsen nu sen godnatt, peace på er.


Dagens!

Helloj!
 
Har varit på nån datorkurs idag, helsoft,
mötte kusinen Johanna efter och solade, blev lite shöpping också hähä.
En vit genomskinlig skjorta typ, rea 90 spänn asbra, och nån facewash haha.
Jaja, nyss varit på en promenix med Bonita också, mysigt.
 
Snart blire käk sen kolla om jag har fått mitt bankomatkort, i'm so fucking smart
så jag har tappat bort det. (y)..
 
Jaja, lite pics på det då.

Pappa och jag haha, länge sen som man ser..

Regnig dag, som man kan se on the hair, yääh.

Igår haha, sjuk chey..

I know, i'm so hot.. Heta gips också!

Tagna idag.
 
Well well, hare nice, tjaaaaaaa.

Whaaadduuuuuuuup

 
Hallå! Fyfan, värsta värsta ångesten idag. Ingen aning varför, fick sån stress, hjärtklappning, illamående, yrsel. USCH.. Inatt med.. Fucking HATAR panikångest, klarar inte av skiten..
 
Jaja, sitter hos farmor just nu.. Därav ett riktigt blogginlägg från en dator. Kan lika gärna passa på. Blir nog att jag åker upp till min mamma och syskon på onsdag, dom har ju flyttat till hallstavik liksom, rätt långt.. Själv bor man kvar i orten. Saknar Jimmy också, locoboy..
 
Riktig bildbomb här nudå, eftersom jag inte uppdaterat nästan nånting på flera månader.
 
 

RSS 2.0