preggo list

Hur gamla är ni, du och din partner? 19 är jag, blir 20 i år. Jimmy är 26..

Hur fick du beskedet att du var gravid? Haha jag tog ett test i haninge centrum och det visade sig
vara positivt.. Efter en och en halv minut eller så.. Panik.

Vilken vecka var du i då? Hmm.. I vecka 4 då bara. Tror jag.

Hur reagerade du när gravtestet var positivt? Alltså, i panik. Helt ärligt.

Hur berättade du för din pojkvän att du var gravid? HAHA jag vågade inte.. Så min kusin fick ge han testet när han låg och spelade tvspel..

Var det planerat? Nej

Hur lång tid tog det för dig att bli gravid? Ja eftersom det inte var planerat så.. :p

Var du orolig för missfall? När vi väl hade bestämt oss för att köra på så ja, otroligt orolig. Är fortfarande det, men försöker tänka positiva tankar,

Vem i er närhet fick veta nyheten först? Det var min kusin som var med mig när jag gjorde testet.

Hur gick ni ut med det officiellt? Dom närmsta visste redan inom en vecka, men alla vänner och 'facebook' visste det var ju bara för några dagar sen :)

Känner du dig redo att bli mamma? Så svårt att svara på den frågan .. På ett sätt ja, jag är väldigt barnkär, har två småsyskon och har växt upp väldigt snabbt. Men ändå nej, för jag vet ju inte hur det är själv att ha ett eget barn. Men jag tror allting kommer komma med tiden.

Hur känns det att ha en bebis i magen? Sjukt! Inte hundra procent verkligt än, jag har ju inte riktigt fått MAGE mage än liksom, lite svullen mest. Men när jag såg bubblan på den där skärmen när den sträckte sig och vände sig så blev jag bara helt chockad.

Hur mycket har du gått upp i vikt under graviditeten? Jag vet inte än, sist jag vägde mig hade jag inte gått upp nånting, och jag har ätit väldigt dåligt pga illamående men jag har ingen aning haha.

Cravings? Nää, mer att om jag är sugen på en maträtt så måste jag äta den maträtten och ingenting annat, däremot tog jag fram kyckling häromdagen till middag, men när jag kände lukten så ja.. Nej det gick inte. Mår fortfarande illa bara jag tänker på det.

Gravidkrämpor? Oh god.. Illamående, öm i brösten, molvärk i magen, ont i svanken? Huvudvärk, trött som satan. Hungrig.

Har ni planerat några namn? Nja.. Jag har mina favoritnamn sen mååånga år tillbaka och jag står fast vid dom haha, gäller bara att få jimmy på samma bana ;) ..

Hade ni lätt för att komma överens om namnen?
Som sagt, ingenting är bestämt ännu.

Vad tror ni att det blir, en flicka eller en pojke? Det där är så svårt, typ tre stycken har sagt pojke. Men det ska vi ta reda på om några veckor så :)

Hur länge ska du vara föräldraledig? Ingen aning då jag inte har jobb ännu, börjar på en praktik nästa vecka i nästan två månader så Kanske om man har tur så tar dom emot någon.

Ska ni dela på föräldraledigheten? .
Om jag har ett jobb så jo, det tror jag.

När är bebisen beräknad att komma? 2 oktober räknat från mensens första dagen sista gången. Får väl se om man hoppar fram/bak nån vecka på ul sen,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se