nära-döden-upplevelse

Godmorgon.. ingen skola idag heller. Hade faktiskt bestämt mig för det fast ändå vaknade jag med lillesyrran vid min sida som två nätter innan not guud.. Fast måste gå till skolan imorgon hur mycket jag än hostar, snart är det nationella igen och jag måste verkligen plugga till det. Speciellt matte som är ett utav mina svåra ämnen och som inte riktigt vill fastna i min tröga hjärna, äntligen har jag lärt mig procent? yeey.. som sagt jag är trög..

Iallafall satt jag och saga och kolla på disney channel samtidigt som vi åt två mackor var , och för hennes del kalaspuffar också, och för min del blev det musli som är så jäääävla gott!

Låg säkert hungrig hela natten för jag pratade med lawin i telefon typ till tre, vi kom in på allt möjligt, allt mellan himmel och jord.. 
Då började jag också tänka på min nära-döden-upplevelse när jag slogs ner av en våg i halmstad och slogs mot klipporna, hade tappat all energi men rev upp mig samtidigt som alla mina naglar gick av ( haha.. )
och mina ben var helt blodiga och armar o rygg. Jag är så jävla glad att ja fortfarande lever! :D Patric skulle precis hoppa i men då lyckades ja ta tag i den där jävla stenen o dra mig innåt, hade skyddat huvudet och ansiktet genom att hålla armbågarna för så det klarade sig utmärkt! ;D Tyvärr har jag fortfarande ärr på båda benen men vafan! De gör ju ingenting det visar ju bara att man lever haha!

Nu då? Sitter här och lyssnar på alla pling plong från supermario spelet som saga spelar, riktig supermario torsk den dära!


haha tyckte de blev c00lt när ja flätade ihop hennes flätor.. sen ser man cops där i bakgrunden ;)
Får se vad jag gör nu.. Peace and lööööööööw / MiiiiiiiQa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se