soliiiiit

Skolan idag, var så jävla seg på morgonen tänkte fan skippa hela dagen och bara sova och sova..
men de går inte för sig (:.. var tvungen att göra ett matte prov idag så jag kunde få G i matte, vi får se på tisdag när det är skolavslutning hur det gick dårå ;)
juste thess de här är till dig

  grattossssss 
För ditt G i matte så du slipper Sommarskola/IV, krigare som satt o gjorde provet i timmar! ;) Känn dig stolt hoe!

Aja för övrigt så har jag varit i handen med emma persson och så köpte hon lite kläder & så lalala, hon bjöd mig på en hamburgare ja trodde ja skulle dö av hunger haha (; !

Jaja efter det så åkte jag hem och sen gick jag ut och solade med min mamma och lillasyster, min lillasyster visade sina ny infångade nyckelpigor.. ja samlade också på nyckelpigor när jag var liten och tkte det var jätte kul, men nu när min lillasyster upprepar sig efter mig så tycker jag bara att det är förjävligt, men det är ju kul för lilla stumpan rumpan iallafall :)
mami sisssss
Där bak ligger min mamma och pratar i telefon och min lillasyster håller på med min iPod och letar efter låten ' Zlatan ' även fast jag inte har den, men imponerande nog så kunde hon låten med markoolio-ingen sommar utan reggae haha, spelade in men jag vet fortfarande inte hur man lägger in videosar

wiiireeeerer
Solade och solade i min nya bikini överdel haha, inga tillbehörande trosor, de blev för dyrt hahah ( fattig..? )

Sen åt jag kebab som vanligt, kanske ska öppna en egen kebaberia istället för pizzeria, så kan jag äta så mycket som jag känner för hihi, nu ska jag mysa med min lillasyster och mamáááá

PEEACE! / MiQa

Kommentarer
Postat av: ;)

Snygg bikini! :)

2008-06-07 @ 21:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se