Min älskling

4 månader och 16 dagar. Hur snabbt går inte tiden? Det som chockar mig mest är hur snabbt barn lär sig.. Från att  typ ligga och gråta till att le, jollra, prata, skratta(finns inget bättre ljud) , kunna sitta med endast lite stöd, att kunna stå upp, det gör han helst, han är SÅ stark! Första dagen på bb lyfte han faktiskt nacken. Han är tidig i utvecklingen, och när BVC bekräftar det gör det mig SÅ stolt som mamma. Han kan inte bara ligga i sängen och titta sig omkring, då blir han uttråkad, han vill vara med. Se sig i spegeln, gå lite på golvet, kolla på disneyfilmer (inte i flera timmar haha) är en favvo. Att greppa tag i saker medvetet och leka med dom, mindre kul när han får tag i örhängen och hår dock.. Att ligga på rygg och utan problem rulla till mage, att ligga på mage och lätt kunna ta sig till rygg. När han råkar slå sig med nån leksak eller nappen, få världens ledsnaste min och börja gråta, kan inte hjälpa att tycka det är sååå gulligt hahaha för när jag tar upp honom och tröstar honom så trycker han sig emot mig med ansiktet mot min hals och lugna ner sig.. Att känna att man är största tryggheten för sitt barn är den bästa känslan någonsin. 
Tänk att du snart är 5 månader?? Snart 6 månader? Min lilla bebis.. 
Du är det bästa som hänt mig, min kärlek är så stark till dig att det inte går att beskriva. Kan bara titta på dig och få världens lyckorus genom hela kroppen, kan få tårar bara jag tänker på dig. Du gör mig så lycklig. Jag älskar dig min underbara son. 

Haninge

Dagen igår spenderades i Haninge centrum med syrran, Elin och nathaniel. Hittade en massa fint, två skjortor blev jag så osäker på men jag ångrar mig lite nu.. Blev en svart halvt genomskinlig blus, bh och trosor, schampo, balsam och inpackning, ska ut på fredag med mina görls! Ska bli så kul, så ska antagligen ha på mig blusen då, så får ni en bild :) hittade en sån äckligt cool jacka också.. E så sugen på att köpa den, man kan vända den ut och in så är den en annan färg med ett annat motiv också.. Aja nu ska vi äta sen har jag bakat en kladdkaka med kokosbotten. Får se hur den smakar! Ciao. 


Bara kärlek

Blev en dag hos Rebecca ! Gick dit för jag hade så tråkigt haha. Snodde deras mat medans hon fick hålla nathaniel som blev övertrött och grinig :).. 
Nä men det var mys! Hennes Dogge stanley gillade att pussa på nathaniel, blev mycket blandade känslor för min lilla grabb haha, men inget gnäll iallafall :) han är väl van med Tyson typ.. 
Lagat food åt moi Jimmy och syrran, tagit ett bad/dusch med nathaniel som gick sådär. Han blev lite ledsen.. Och han är så trött så han somnade sittandes precis så.. 
Hans blickar och miner är bäst hahaha
Snygg jag är då.. 


Morgonbus

God morgon! 
Saga och Tyson ligger och sover så jag och nathaniel kör lite morgonbus i sängen hähä. 
Diggar hans tuppkam hahaha

En dag på stan

Helluu! 
Det blev inget Täby, lättare och smidigare att åka till stan istället. Så jag min syster och hennes polare åkte dit. 

Blev lite shopping eftersom jag hade lite pengar kvar på h&m kortet. En jätte söt mössa och ett par matchande vantar, två par jeans till nathaniel, och en ögonbrynspenna till mig hehe :) min söta syster köpte dessutom ett halsband och en cool halsduk till mig. Sötunge.. Sen bjussa hon på en frozen yoghurt. Fattiga storesystern typ hahaha! Nä men det var skönt. Inte varit i stan på länge och så var det så skönt väder. Nathaniel sov nästan hela tiden men när han vaknade så fällde jag upp så han fick se sig omkring lite, nyfiken grabb som han är så verkade han tycka om det :)! 
Caramel macchiato.... 

Fullt hus

Full rulle idag minst sagt. Mötte upp Rebecca och sadik och tog en promenad med nathaniel. Han fick testa sittdelen idag och den var mycket uppskattad haha, ingen panik som i liggdelen.. Skönt! Sen är jimmys bror Kent här. Och så har Stefan varit här med sin dotter, amine har varit här med sin dotter, och saga min syrra och hennes polare. Bakat pizza, lekt med massa leksaker.. Malin och Juan kom förbi en sväng också.. Alla har åkt nu och bröderna skulle ut för några öl. Så jag och syrran softar framför tvn nu med nathaniel. Vi ska till Täby tidigt imorgon och sen få besök igen. Fullt hus! 

Tattoooooo

Tjaaa! Gjorde äntligen min gadd i tisdags! Men den är inte klar än :) personnumret och handen ska dit också. Och igår kom Rebecca hit en sväng. Vi åkte mot port73 och kollade runt lite, köpte blöjor o sånt på Willys. Mysigt att umgås med rebeccus, inte så ofta man har tid då jag är upptagen med nathaniel och hon med hundarna och pojken sin liksom. Idag startade jag morgonen med att gå till tandläkaren för att ta bort ännu mer tandsten. Har en äckel tandköttsinflammation också o det är ju inte så mys.. Ska verkligen börja tandtråda noga. Kan tänka mig att allt har kommit för att jag verkligen inte skötte tänderna när nathaniel var nyfödd, jag var helt enkelt för trött för att komma ihåg tandborstningen varje kväll och så käkade jag så mycket söt pga amningen.. Hur som. Idag har jag varit så jävla trött för nathaniel sov inte så bra inatt. Sen mår jag så jävla illa och har huvudvärk. Tur att Jimmy var hemma idag.. Gör just nu lasagne, Jimmy och Robin sitter och spelar xbox, nördarna,, 
Fick en ny bitring idag med skallra. Det gillade han haha :-) 
Vädret kan dra åt helvete.. 
Ingen plastfolie? Fryspåse och silvertejp fixar det mesta.. 

SunnyDay

Goooooooooood morgon!
Jag var SÅ trött igår. Trots att jag hade fått sova två hela nätter.. Eller ja, jag har vaknat en gång båda nätterna
men av mig själv haha, och somnat om direkt efter. Men det blir väl så, typ mer sömn, mer trött.
Inatt vaknade han dock en gång vid fyra, jag behövde inte gå upp och göra flaska, det gjorde jimmy. Sköööönt.
 
Idag vettefan vad vi ska hitta på. Soligt väder men inget att göra, boring..
Får försöka hitta på nåt =) Kanske rensa hans gamla strl 50/56 kläder.. Inte hunnit med det än då alla kläder legat huller om buller..
Muppungen som vägrar sova haha, eller jo nu gör han det.. Men jäkla envis som typ vägrar först..

Dop

Så härligt väder idag! Dock förstördes min dag lite då jag skulle till tandläkaren. Hade inflammerat tandkött troligtvis efter graviditeten. Och tandsten.. Asså usch! Förövrigt hade jag jättefina tänder hahaha.. Så vi tog bort lite tandsten sen bokade vi en till tid. Nathaniel sov som tur var under hela besöket,, mötte Stefan också. Tog en promenix i solen med Tyson och nathaniel tillsammans. Bokat datum för dopet också, äntligen.. Och nyss var anime och Juan här, mobbade mig som vanligt.. Nu blir det snart käk som Jimmy fixar dagen till ära, medans jag och nathaniel myser i sängen hehe.. 


La Familia

Har haft en bild i huvudet jättelänge nu haha, på våra skor tillsammans.
Alltså när vi har på oss dom, och Nathaniel i mitten med sina små knubbiga ben..
Så Elin fick komma hit idag, förkyld som fan och fota haha stackarn.. Nä men jag blev nöjd!
Efter det så gick vi till affären, sa hejdå till Saga som ska hem idag, och så handlade jag bara.
Köpte banangröt till Nathaniel, ska testa och se om han tycker om det. Känner ingen 'hets' att ge han mat men så fort han ser en sked så öppnar han munnen och blir helt hypad typ hahaha min lilla tjockis. Han är sååå nyfiken!
Så varför inte :) Det han har testat hittills är sötpotatismos, och potatis och majs pure, han gillar verkligen det.
Jimmy tog med sin Nathaniel till Juan, så jag chillar hemma just nu, lite egentid kan vara nice ibland.
Fast bara en stund, sen börjar man sakna dom hahaha. Blödigmorsa..
Ja jag är det minsta syskonet.. Näst äldst också..
The love of my life.

Sovaaaaaa!

Alltså helt fantastiskt.. Nathaniel var så trött igår och somnade vid 9. Han brukar vanligtvis gå och lägga sig vid tio som vi, litet senare på helgerna, men igår så åt han lite potatis och majs pure, helt galen blev han när han inte fick nåt mer haha.. En flaska på det, sen badade vi han. Vi har inte gjort det på jätte länge för han HATAR att bada. Han blir helt vettskrämd, så jag har bara tvättat av honom med tvättlappar men vi kände liksom att vi måste börja vänja han lite. Han blir ju smutsig och man kommer inte riktigt åt överallt med tvättlapparna.. Så vi var såååå försiktiga igår, jag sjöng samtidigt som vi tvättade av han, jimmy satt med han i famnen i badet, kittlade han lite, tog det verkligen fett lugnt, och det gick! Sen låg han i handduken i min famn ett bra tag haha, mysunge. Hur som, så somnade han vid nio under tiden som jag bäddade. Vi matade typ han i sömnen vid halv elva kanske? Sen sov han till sex imorse! Blev så chockad. Jag vaknade innan sex och undrade vad som var fel hahaha, jag är så inställd på att vakna vid 2-3 , sen igen vid 6, och sen stiga upp vid 8. Men han käkade lite, sen vaknade han vid åtta. Vi alla tre myste i sängen och nu somnade han om haha, jag bloggar och Jimmy nördar diablo. Geek.
.
 

Torsdag-lördag

I torsdags så åkte jag och Nathaniel hem till Elin och Linda för att käka. Eller ja hehe, jag iallafall. Vart lite mys med nathaniel, snack, och pasta med köttfärssås. 
Och igår så kom min lillasyster hit, men innan så åkte jag till hotellet där Elin jobbar, mötte upp hennes mamma Linda och lillebror Alex. Käkade lunchbuffé medan en liten bebis skulle sitta i knät och kolla runt haha.. Blev en glass till efterrätt och sen åkte vi alla till Västerhaninge. Alla hjärtans dag middag blev en kebabpizza som vi alla delade på. Trots att jag hade kunnat dragit i mig en hel själv utan problem hehe.. 
Och idag, upp klockan 7 på morgonen med ytterst lite sömn för att en liten onge strulat hela natten, och tvättat en maaaaaasssaaaa tvätt. Och fixat köksbord osv. Skönt! 
Just nu. Tvärdeckad. 
En till portion.. 
Somnade i famnen som vanligt hehe 
En efterlängtad moster

Update

Har inte haft tid att blogga. Har verkligen haft fullt upp. Men det kommer ett inlägg senare idag om vad som hänt osv :) 
Ny sovstil

..

Sho! 
Dagen har typ bara spenderats hemma hehe. Nä men har myst med nathaniel och bara tagit det lugnt, somnade sent igår för hade så svårt att somna sen vaknade Nathaniel några gånger. Börjat kolla på pretty little liars också! Funnyy. Helt efter, känns som att alla redan kollat på den. Det tog ett tag innan jag liksom kom in i den men nu så! 
Lagat mat och sånt också bara, tråkiga grejer. Jag och Jimmy satte på en skräckfilm nyss men det är liksom lite svårt att fokusera med en bebis som vill leka hehe.. 
Hämtade en massa leksaker från auror också! Nathaniel ligger med skallran just nu och fastnade helt för nån nalle puh telefon grej som låter och sjunger haha. Tack auror!

vill haaaaaa!

 

Nytt

Tjäääääääääänare!
Igår var jag i haninge centrum med Nathaniel och Elin och kollade runt. Har typ fått tillbaka mitt intresse för att köpa kläder till mig själv igen, woho! Hahaha. Hittade en massa snyggt men det har gått åt så äckligt mycket pengar den här månaden så har ingenting över. Blev en tröja till Nathaniel iallafall från H&M, har fortfarande pengar där på presentkortet, och en kjol till mig själv från gina tricot, kostade 99 kronor och jag blev så kär..
Ska förmodligen ut vid löning, en riktigt tjejkväll bara. Så kände att jag ville ha nåt nytt.
Och den satt så jävla bra på och formade kroppen snyggt haha så jag slog till på den.
 
Idag kom Elin förbi en sväng också. Vi har mest suttit på golvet och lekt med Nathaniel och pratat haha..
Snackat med min kära kusin på skype i typ två timmar också, vi gör ju det typ varje dag men ändå hähä..
 
Idag blir mitt lilla hjärtegull 4 månader också, alltså HUR snabbt går inte tiden?!  Sjukt!
Favvisar.
Bra att vissa bilder blir felvända.. Men skitsamma haha.
 
Nu ska jag passa på att plocka lite här hemma medans busungen tar en powernap ;-)

god morgon

Vaknade av en väldigt pratglad bebis haha..
Jaja, han kan ju roa sig själv iallafall.Han ligger och kollar mellan mig och ut genom fönstret, skrattar och pratar.
Tog väl mig typ tio minuter att bara skriva det här hahaha. Går liksom inte att fokusera på något annat när han håller på. Hjärtat slår liksom dubbelslag varje gång haha. Så jäkla mysigt.
 
Blir så trött på mig själv också. Jag har inte förberett inför min mens nånting HAHA trevlig information men vafan.. Så självklart har jag fått den. Hittade som tur var EN tampong. Så får gå till affären snart för att köpa lite grejjsemojjs.
 
Såååååå liten!
Ungjäkel som alltid ska stå upp haha..& håret åt alla håll.

Helg, helg, underbara helg..

Hallå! Glömt bort bloggen lite :-) ligger i soffan just nu. Jimmy sitter på golvet just nu och spelar diablo som han fick av mig i födelsedagspresent. Nathaniel ligger på en pläd i babygymmet och sover haha, mysunge! I fredags hände inte så mycket. Jimmys polare Stefan var här, planerade min tatuering. Har typ bokat den redan innan Nathaniel föddes då jag har vetat från start vad jag vill ha. Skulle egentligen bli av idag men lite problem uppstod. I lördags så storhandlade jag, min farmor körde mig och det behövdes verkligen. Ekat tomt i skafferi/kyl & frys så man blir deprimerad typ haha.. Idag har Robin varit här. Han och Jimmy spelade kinect, stavas det så? Haha. Askul att kolla på iallafall. Körde lite jag också. Sen kom Rebecca förbi här en sväng också. Snackade lite skit och tog ett glas vin. När hon gick så slängde jag, Jimmy och Robin i oss maten som Jimmy hållt på med aslänge. Så sjukt hungriga! Kyckling med mozzarella & pesto i ugn med potatisgratäng och sallad. Dödligt gott ..
Ser så sjukt ut på mig när mina ögonbryn inte syns HAHA! 

Dagarna

Hallååå!
Äntligen fredag.. Kollade på paradise igår ..
Får stress av att bara se Jeppe. Det han gjorde.. Är nog det fulaste jag sett.
Alltså karma, karma kommer slå så hårt på han nån dag.
Visst att han spelade spelet, men att vara så känslokall, såra så många människor. Asså nej.
Och jag tyckte om Fröidh först, men verkligen inte längre. Att han kan bli så förförd av en sån människa.. Blä.
 
Hur som, iförrgår spenderades hela dagen med Elin aka Gudmor. Vi släppte Tyson vid hundgården och var ute en timme ungefär. Sen gick vi hit en stund och packade upp lite. Ebru kom förbi och vi fick en sån där kaffemaskin med kapslar, så jävla nice! Velat haft en sån aslänge haha. Jimmy testade den direkt när han kom hem.
Annars gjorde vi inte så mycket mer. Busade med Nathaniel.
Och igår så var jag förbi min pappa en sväng. Han har ramlat i en trappa och har seriöst blåmärken ÖVERALLT.
Ser ut som att han har varit i en fight, hela ansiktet är fullt av blåmärken..
Och sen åkte jag till handen för att softa lite med Elin och hennes pojkvän Samme.
Hem och lagade mat, sen chillade jag bara. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hos pappa en sväng igen
och kom hem nyss. Är så trött haha.. Behöver verkligen packa upp men när Nathaniel har somnat
så vill jag ändå passa på att läsa lite bloggar och sånt skit...
Cocacola och chili kyckling med potatis och sallad. Asså SÅÅÅÅÅÅÅ gott..

Västerhaninge

Tjäna! Har äntligen 'landat' lite.
Åkte hem från mamma igår, Jimmy och Tyson mötte mig och Nathaniel vid mariatorget, sen åkte vi hem.
Herreguuuud så fräsch lägenheten är! Önskar att den vore min föralltid hahaha, stoooora speglar i hallen och sovrummet också vilket gör så att allting ser mycket mer öppet ut. Köket är också så grymt fint.
Vi kommer nog att trivas ordentligt här! Iallafall den tiden vi har här hehe.
Ska ta bilder sen när allting är lite mer iordning. Litet problem är väl bara att vi knappt har några möbler. Det har aldrig behövts innan. Vi saknar väl typ en ordentligt soffa, vardagsrumsbord, köksbord, stolar.. HAHAHA typ det viktigaste.. Men nä, vi har säng och sånt iallafall, och grejer till Nathaniel.Igår kom Ebru förbi en sväng, gosade lite med Nathaniel haha, sen kom farmor förbi en snabbis också.
 
Idag vettefan vad vi ska hitta på. Har tvättstugetid men alltså, Nathaniel HATAR bärselet nu också så vafan gör man? Tror inte nån kan sitta & hålla koll på han från 12-16 heller.
 
Ska iallafall ta mig ut strax till hundgården tänkte jag, så tyson kan springa av sig lite :) Synd att vädret inte är det bästa, annars hade jag nog kunna sitta där ett bra tag.
Kul i babygymmet!

chillnation

Har haft så konstigt ont idag, först typ vid hjärtat? Vet inte om det har med lungan att göra kanske. Sen har jag massa småhugg i hela magen då och då. Skitskumt.
Jaja, Jimmy är strax här. Hinner väl träffa han i kanske fem minuter sen drar han igen med hela lasset.
Har bara softat idag typ. Tagit en promenad till centrum, sen inget mer. Gosat med Nathaniel också, busat och sådär haha, min knäppis.
 
Hur diggar ni min extremt dåliga hy rå ;-) ?
BLÄ.

Trött

Uppe med tuppen imorse. Ringde och avbokade läkartiden faktiskt. För stressigt att åka så som det var tänkt .. Och när Jimmy och Christian kommer hit kommer jag och Nathaniel inte kunna åka med. Smådrygt. Dom har hyrt en 'lastbil' typ så vi får helt enkelt inte plats. Så vi får se hur jag gör, antingen om jag åker hem senare idag men då lär jag vara framme seeeent som fan. Kanske sover kvar här tills imorgon. Lär nog bli så. 
En trött mami
Shoglasögonorm

Stress

Vi får se hur det blir med bloggningen dom närmsta dagarna. Igår var det fullt upp. Kartonger kastades ut från fönstret som Jimmy tog emot. Sen kördes det tre omgångar med alla våra grejer till mamma som nu står i ett uterum. Vi sover här tills på måndag. Som lär bli en rätt stressig dag. Klockan ett ska vi vara i Stockholm för att träffa neurologen med Nathaniel, vi möter upp Jimmy som ska jobba innan, sen åker jag vidare med han till Haninge och Jimmy jobbar klart, sen så åker han och Christian till Hallstavik för att hämta alla våra grejer och kör till vh. Dom lär väl vara framme typ sent på kvällen.. Och ja. Som sagt får se hur mycket tid det blir över :) jävla stressande hela tiden. Räknar bara med att magkatarren kommer tillbaka,, -.- 

Packapacka

Igår var det lite kaos. Packning, funderingar på vart vi ska ta vägen då vi ska flytta härifrån idag men kan inte flytta in till nya förrän på måndag.. Woho. Samtidigt en massa familjeproblem men det löste sig väl halvt,, kan inte göra så mycket när jag är flera mil bort samtidigt som vi packar och har en bebbe som kräver all uppmärksamhet. Hur som, idag lät nathaniel oss sova till halv tio. Så jävla skönt. 

RSS 2.0