Aggressiv tjej

Kommer låta helt aggressiv nu säkert men skitsamma. 
Dom här bussarna med keffa vagnplatser? Kunde ställa vagnen sådär längs med väggen så jag kunde sitta bredvid , men så kommer en gubbe med en sån där jävla tygdragväska och ska ställa den där också, ja ba de finns ett bagageställe där du kan ställa den? Han ba nää jag vill spänna fast den, och tar asmycket plats och spänner fast den med en sån där jävla grej man spänner fast barnvagnarna med så jag får flytta vagnen så den står framåt så människor knappt kommer förbi. Kanske förklarade asdåligt nu men fan vad arg jag blev. Speciellt när det finns ställen där han kan ställa den? Retard. O när jag skulle gå av bussen så tränger sig alla förbi mig trots att jag har barnvagn, så jag blir sist av och när jag står ute med ena benet så stänger busschauffören dörren så jag kläms?! Tänk om det var ett barn eller en gammal människa? Eller om barnvagnen hade klämts så jag tappat den? Skrek av mig lite på chauffören så hehe. Är äntligen hos mamma nu iallafall :) happy halloween! O grattis till min bästa vän som också är gudmor till min son, som blir 20 år idag! 20 års vänskap, helt sjukt haha. Älskar dig! 
Äckelväska
Invigde sin jacka idag! 

Bvc besök

Idag åkte jag hem igen! Ska liksom tillbaka till mamma imorgon för att fira halloween haha.. Tur att familjen bara tycker det är mysigt o inte jobbigt. Bvc besök idag! Lillen väger nu 4510 g, 400 gram mer sen förra veckan haha min tjockizz! O inte 52 lång längre utan nu är han 55 cm! Hon blev imponerad över att han kan vända sig från mage till rygg och väldigt stark nacke, samt att han låg och 'pratade' lite med våran bvcsköterska. Stolt mami.. 

Pigg pojke

Jobbig liten kille inatt/förmiddagen. Inte alls varit sugen på att sova haha.. Så jag är rätt så trött. Men men, har legat framför tvn idag och myst med nathaniel, han har precis somnat så jag ska försöka vila lite och se hur det går. 

Moster

Jimmy åkte hem igår, jag stannar kvar hos mamma till onsdag. Kom på iden eftersom Jimmy börjar jobba idag, han är sjuk, plus att vi bor i en etta så han kommer inte kunna sova när nathaniel vaknar så tänkte att han kunde få sova ut lite. Men första natten ensam gick bra, trodde inte att jag skulle palla utan hjälp men det gjorde jag hehe.. Min lillasyster som fyller 11 snart är BÄST med barn. Och så sjukt hjälpsam. Hon vaknade runt halv åtta imorse & ville byta blöja sen kunde jag somna om nån timme medans hon lekte med nathaniel. Hur bra? Haha. Hon tycker inte ens det är jobbigt när han gråter hon ba 'äh det går ju över' haha så bra. 
Världens bästa moster. 

Birthday

God morgon! Blev en mysdag igår, fick mms på mamma Elin och Rebecca att dom ska festa för mig haha ;) hoppas dom jävlarna hade det kul. Känns surt att missa Kalle baah men vafan.. Jag hade det mysigt hemma och en helt okej sömn under natten. 
Jobbig morsa på morgonen hehe
Vår lilla kille är så duktig. Vänder sig från mage till rygg redan och lyfter nacken, men det har han gjort ett tag. Stooooolt! 

20 år

Idag blir jag 20 år, wohoooo! Eller inte :).. Hann vara teen mom i två veckor haha. Är ju hos mamma & planen idag var att åka till Stockholm tidigt, möta upp massa folk för middag och sen gå på Haninge massive där Kalle baah spelar, perfekt att fira sin 20 års dag så. Men nathaniel somnade FYRA imorse efter mycket om och men, och sov Max tre timmar. Så jag och Jimmy stannar hos mamma ensamma, beställer pizza och vilar. Hade jag inte haft barn hade jag GÅTT LOSS den här natten vilket alla runt omkring mig vet, men livet förändras med ett barn liksom ;) det kommer fler födelsedagar. Ciao!









 

Näsdroppar

Nathaniel var verkligen inte sugen på att sova inatt asså.. När klockan började närma sig ett blev jag helt gråtfärdig för att jag var så trött, samtidigt är det så jobbigt att han andas som han gör. Köpt nezeril näsdroppar idag men dom är från en månad och uppåt och han är två veckor idag. Det var hon från bvc som rekommenderade dom men sen på Apoteket sa dom att dom inte ska användas för dom vet bättre. Blev helt kluven liksom.. Men jag känner att om dom får han att andas bättre så vill jag testa dom. Jag är så dum och har inte passat på att vila på dagen, jag är skitdålig på det haha och han har ändå sovit i vagnen nu jätte länge .. Smart tjej. Och imorgon blir jag 20 också, typ inte ägnat en tanke åt det överhuvudtaget. Blir väl så haha :) 
2 veckor redan<3 

Sjuklingar

Både jag och Jimmy har blivit sjuka nu, vet inte om det är nathaniel som har smittat oss. Natten var iallafall riktigt jobbig med en liten bebis som inte ville sova och två sjuka och trötta föräldrar haha.. Jimmy gick iallafall en promenad med honom så då passade jag på att sova typ två timmar. Blir en chilldag för oss allihop. 

Kaos!

God morgon :) är hos mamma i Hallstavik, så jävla skönt.. Men resan hit igår var den värsta jag varit med om.. Vi missade första bussen, sen skulle vi hinna till andra tåget så vi kunde ta den andra bussen, jag var småledsen typ pga trötthet o hormoner och nathaniels förkylning typ haha, så på stationen går jag in i hissen med vagnen och Jimmy ska gå upp för trapporna, åker upp en bit sen slocknar ALLT! Hissen står helt still och detta är typ tredje gången jag fastnar i en hiss så jag får på riktigt panik och Jimmy ropar och försöker lugna mig. Sitter på golvet och ringer min kusin så jag blir lugn, till slut sätter hissen igång igen.. Självklart så har en ledning i årstaberg gått sönder så tåget får backa till Farsta så får vi ta tuben istället. Jätte mysigt att stå där med en vagn, Jimmy och en hund på en helt fullproppad vagn.. Fick stress haha.. Sen blev det såklart knas med vagnarna på bussen mot Hallstavik oxå.. Men vi kom fram till slut och nathaniel sov under hela resan. Hatar att han fortfarande är så sjukt snorig men ingen feber iallafall och han äter som vanligt. *peppar peppar* ha en soft onsdag! Peace. 

Snuvig

Min älskling har mått så dåligt inatt:( jätte snuvig och så sjukt täppt i näsan. Testade koksalt, bröstmjölk och näsfrida (man suger ut snoret) och det hjälpte bara lite. Han får ligga i högläge också. Så sömnen inatt har varit sådär för både mig och Jimmy då man inte riktigt slappnar av. Bvc barnmorskan var iallafall precis här. Hon gav tips om nezeril droppar för spädbarn som ska verka avsvällande så han förhoppningsvis kan andas bättre. För övrigt så såg allt bra ut och vågen låg på 4110 g! 30 g mer än födelsevikten. Jätte skönt att aptiten iallafall är på topp trots snuvan. Han ligger och sover i min famn nu och andas lite bättre. Så skönt :) 
Mitt fina hjärta. Kärleken till dig går inte att beskriva. 

Trött

Så trött jag är.. Vilade precis en timme kanske. Men jag och Jimmy åkte till Västerhaninge en sväng för att fixa lite grejer. Blev så trött så jag la mig direkt när vi kom hem. Ska försöka äta nånting och vakna till liv nu haha. 
Asså minerna haha <3 
Chillaren

Magbilder

Gravid (hehe)
Några timmar efter förlossning 
Dagen efter förlossningen
Två dagar efter förlossning
Fem dagar efter förlossning
9 dagar efter förlossning 

Det går framåt hehe. Har ändå ingen stress men ska bli nice när den där 'degen' försvinner. Trodde aldrig att min mage skulle försvinna såhär pass mycket med tanke på hur gigaaaaantisk jag var! 

Besök

Tjäna. Precis tryckt i mig chicken bits & pommes. Riktig latmiddag haha. Sitter & kollar på Jimmy & nathaniel, Jimmy lägger ner han i bärselet och sätter på svensk hiphop, då blir nathaniel sjukt lugn. Haha så skönt. Idag kom mamma hit, och min lillebror och syster. Dom tog nathaniel i en timme ungefär så ja och Jimmy kunde städa upp ordentligt, duscha, vädra, bädda nytt. Men shit vilken ångest jag fick av att lämna honom, började gråta som ett barn haha.. Så när mamma kom tillbaka med honom fick han äta lite sen somnade han om och jag och Jimmy låg och halvslumra till en film. Så skönt.. Vi har inte alls fått in grejen att sova när barnet sover på dagen.. Men men. Blir chillmode resten av kvällen och hoppas på en relativt bra sömn inatt ;) ciao! 

Multitasking. Napp i munnen, nathaniel i selet, på med musik och spela tv-spel haha. 

Snorig

Min lilla älskling andades så konstigt igår. Täppt i näsan så det liksom rosslade när han andades. Sjukt orolig som man är fick Jimmy ringa sjukvårdsupplysningen när han hostade lite också.. Vi skulle ta tempen och kolla så att han åt. Ingen feber och han käkade ju men vem kan sova när ens nyfödda barn andas annorlunda? Så vi tog koksalt sen använde jag nässugen. Tyckte innan att det lät så nasty men helt ärligt skulle använt munnen om det vore så. Det blev som tur var bättre efter det men han har sovit lite smådåligt inatt, jag och Jimmy med för den delen, inte så konstigt haha. Ha en fin lördag! 

förlossningsberättelse

Tänkte försöka skriva en förlossningsberättelse medans Nathaniel halvsover hehe.
I torsdags den 10/10 så kändes allt normalt, inga tecken liksom.
Skulle träffa Rebecca men det uppstod lite knas då vi missade varandra helt haha..
Sen mötte jag Madeleine, följt hennes blogg/instagram, hon ska ha barn när som helst! Köpte iallafall en tröja av henne, efter det gick jag och hämtade ett paket och handlade. Kände ett tryck nedåt när jag var påväg hem, typ som att han skulle halka ut (haha..) När jag gick på toaletten runt eftermiddagen så kom det rätt mycket av slemproppen, mer än förut. Antar att det var det var de sista av den ;)
Kände mer av det där trycket så satte mig ner på golvet för jag tyckte det kändes rätt obehagligt.
Runt 8 kanske? Så kände jag lite värk i magen men det gick över. En timme senare, klockan 9 på kvällen, så började jag få mer ont i magen. Som kom och gick. Ringde min mamma och förklarade läget och hon tyckte att jag skulle ringa in till förlossningen, men jag trodde inte att det var värkar hahaha så jag tog en till alvedon och skulle försöka sova :) Tyckte att det kändes larvigt att ringa och rådfråga förlossningen för jag trodde verkligen att jag skulle behöva sättas igång. Hur som, till slut fattade jag att det var värkar jag hade.. Ringde in vid 22 ungefär och förklarade läget. Fick förslaget att ta två alvedon och en dusch. Som man alltid får haha. Men det hjälpte inte. Så jag satt hemma och klagade över varför man ens måste ha en rygg och mage för det gjorde ont haha, tryckte i mig äppelklyftor samtidigt. Men man stog ju ut med smärtan. Ringde förlossningen igen vid 1 på natten då värkarna kom tätare och gjorde lite ondare, men såklart var det fullt på sös men hon sa att antingen kunde jag försöka vänta en timme, eller så kunde hon kolla runt på andra sjukhus. Men jag sa att jag kunde vänta, så jag väntade i en och en halvtimme till hemma. Men tiden går så sjukt snabbt, trodde jag hade väntat en halvtimme bara haha. Men vid 2.30 blev värkarna rätt så jobbiga så jag ringde in och då bad dom mig komma. ÄNTLIGEN. Jimmy beställde en taxi som var här på tio minuter, chaufförens första körning för natten haha asgullig var han, berättade om när hans fru hade värkar och sånt.03.10 skrevs jag in och fick ett rum. 
 
Dom undersökte mig och upptäckte att han inte alls hade fixerat sig utan huvudet var fortfarande ruckbart, men min cervix var helt utplånad och jag var öppen 5 cm. Var så sjukt rädd att jag inte var öppen nånting haha! Fick beröm för att jag hade klarat av värkarna så bra hemma. Fick testa lustgasen hehe, den var sjukt nice ;) Blev lite halvt efterbliven haha. När barnmorskorna gick ut så passade jimmy också på, såklart ;)
Men vid 04.00 föreslog dom epidural så jag kunde sova lite, så jag tog det. Trots min rädsla för nålar. Men det gick hur bra som helst och värkarna försvann, epiduralen sattes in 04.45. Jag och Jimmy somnade till en timme kanske? Sen vaknade jag av att det var tomt i rummet och jag började känna av värkarna igen haha. Fick panik när jag var ensam, men Jimmy hade vaknat och ville inte väcka mig så han var och köpte en kaffe, sen satt han utanför rummet. Mina barnmorskor slutade sitt pass och 07.10 började två nya. Helt underbara var dom!

Trots lite småvärkar så öppnade jag mig inte mer och vattnet gick fortfarande inte (helt sjukt egentligen då det var vattnet dom trodde skulle gå flera veckor innan bf haha) Så dom stack hål på hinnorna 07.47, kände rätt snabbt att det blev helt varmt haha, men det rann sakta och fint iallafall, inte nån flodvåg som alla trodde ;)
Han hade bajsat lite i vattnet men det var ingen fara. Dom frågade om jag ville delta i någon studie vid 08.00 för att jag skulle få värkstimulerande dropp, det innebar typ att dom tog mitt fostervatten och tog två blodprov i fingret, jag brydde mig inte så mycket så jag lät dom göra det, kan aldrig skada liksom :)
Så vid 08.55 kopplades droppet in, 09.10 blev jag undersökt och var öppen 6 cm och vattnet rann fortfarande. Dom bad mig ställa mig upp en stund för att påskynda lite haha, inga problem, kände ju värkarna men tog dom fortfarande helt okej. Stog där och vaggade lite, andades. Jimmy påminde mig hela tiden om att andas. Skämtade lite, berättade hur stark jag var och hur bra jag var på att andas. Dom orden hjälpte som fan kan jag säga! En timme senare, 10.15, känner jag hur sjuuukt ont två-tre värkar gör, så jag får tårar i ögonen och börjar spy som en galning hahaha, bad Jimmy hämta barnmorskorna så dom kan kolla om jag kanske öppnat mig LITE till, när dom kom in la jag mig på sängen, och dom konstaterade att jag var FULLT öppen och alla kanter var borta, så hon kände hans huvud. Det var dags att börja krysta. Alltså då blev jag rädd, jag tänkte att värkarna hade gått för lätt för att jag skulle vara fullt öppen, det var det HÄR jag var mest rädd för, att krysta. För hur FAN skulle en unge kunna komma ut där nere? 10.19 tappar dom mig på urin och pratar lite om hur jag ska krysta.
10.40 känner jag ett sjukt tryck, ligger på sidan med ena benet uppe i en sån där gyngrej haha. Håller Jimmy i handen, tar ett djuuuuuupt andetag, och trycker på. Alltså kroppen vet verkligen vad den ska göra, för shit vilken kraft man får! Dom ber mig lägga mig i ryggläge samtidigt som jimmy ska hålla ner mitt huvud mot mitt bröst. Gör som dom säger, känns inte som att det händer nånting, men jo. Då ber hon mig känna på hans huvud, innan förlossningen tänkte jag att jag aldrig skulle göra det, men haha jag gjorde det ändå. Kändes helt jävla sjukt. Dom ber mig vänta lite med att krysta, sen får jag trycka på igen. Jimmy är bredvid mig och ser helt amazed ut haha, men när hon säger ' Okej Mickaela, en krystning till så är eran bebis ute' DÅ fick Jimmy panik, alltså han hade varit lugn och sansad under hela förlossningen, men just när hon sa sådär berättade han att han blev riktigt nervös. Så jag krystade en gång till, kände hur nånting sprattlade till där nere, som en hal fisk ungefär? Sen var han ute. 10.49 , 11 oktober 2013, föddes våran älskade och efterlängtade prins Nathaniel Kent Viktor Holmroos, 52 cm lång och 4080 g! Navelsträngen lindad ett varv runt halsen men den tog dom bort med lätthet över huvudet. Jimmy klippte navelsträngen och fick så mycket tårar i ögonen, jag får upp han på bröstet och börjar småböla lite jag också haha! Får tårar i ögonen bara jag skriver det här.. 10.52 krystade jag ut moderkakan med lätthet. 
Jag krystade i bara 9 minuter, vilket är rätt snabbt, så jag blev LITE orolig för hur mycket jag hade spruckit, men jag hade inte spruckit nånting! Fick höra senare av så många barnmorskor att jag verkligen är skapt till att föda barn. Man blir ju lite sådär småstolt då hehe..Speciellt när han vägde lite över 4 kg.
 
Ringde mamma efter några minuter, som i panik hade tagit en jättetidig buss från hallstavik, ville ha med henne under förlossningen för jag var så rädd inför den, men det gick ju bra ändå haha. Ringde iallafall henne och berättade att hon blivit mormor, Hon ba ' Men nää va? Jag är bara vid tekniska! ' Hahaha så störd. Hon kom till sjukhuset och gosade med bebisen haha. Hjälpte mig i duschen efteråt medans Jimmy fick gosa med bebis,
 
Alltså, jag måste bara säga. Det var så GRYMT coolt att föda barn, jag vill ALDRIG glömma hur den här förlossningen gick, och jag vill lätt ha fler barn i framtiden. Jag som var så jäkla rädd, det gick så bra. Och jag är så lycklig över det. Det gäller att ANDAS. Jag trodde det var bullshit innan men det hjälper verkligen. Och jag kände aldrig den där 'Jag vill dö-smärtan'. Bästa dagen i mitt liv! Och idag fyller han redan en vecka, helt sjukt haha.












Återbesök

Haha påbörjade min förlossningsberättelse imorse men hann inte klart för nathaniel vaknade typ precis. Iallafall, återbesök idag hos bb. Skönt att få fråga massa frågor och få svar haha.. Nojig förstagångs morsa liksom. I måndags när vi vägde honom hade han gått ner 300 g, vilket är helt normalt. Dom har ca 4 veckor på sig att gå upp sin födelsevikt, men min lilla tjockis hade gått upp hela 245 g redan hahaha. Hon berömde honom ordentligt för hans aptit ;)! Stolt morsa. Elin var nyss här också. Tog en liten promenix också men det började regna. Mat nu sen försöka sova kanske :) peace! 





Hiphop

Nathaniel var inte sådär jättesugen på att sova inatt haha. Så halv sex drog jag med han ut i vagnen. Men han vaknade igen när vi närmade oss porten.. Såklart. Men men. Nu ligger han o halvsover/käkar & e nöjd =) 



Coola killen med liiiite för stora byxor. Wzup hiphop liksom. 

Dagens

Helloj! Varit en småjobbig natt då lillen inte ville sova haha.. Men på dagarna sover han som en stock ;) såklart. Första badet idag, han verkade inte så jätte förtjust haha så jag tog upp han efter ett tag och lindade in han i en handduk och började amma han. Hör att han lägger väääärsta fisarna och sen blir det helt varmt på mitt ben.. Bra att jag glömde sätta på en blöja:)! It was pooooop everywhereee! Hahah. Sen gick vi ut på en lite längre promenad med Tyson. Så många uppförsbackar i Skogås så kändes som ett riktigt gympass asså. Elin och Alex kom förbi en sväng också. Tog vagnen och gick och handlade så Jimmy fick städa av lite hemma. Nu blir det snart käk sen typ.. Sova. Om bebis vill =) 




Hemma

Idag åkte vi äntligen hem från bb. Har precis ammat nathaniel och lagt han i sängen. Är typ helt slut som människa haha men det blir bättre med uppdateringen. Vill liksom dela med mig om allt haha! Min söta lilla bebis.. Förlossningsberättelse ska jag skriva oxå såklart! Älskade att läsa andras och eftersom det var en sån grym upplevelse så delar jag mer än gärna av mig. Nu ska vi hämta pizza haha och vila lite. Pusssss! 

Bebiiiiiiiiiis

God morgon! Haha bebis ligger & sover så ligger bredvid och kollar på han. Natten har gått helt okej, han sov först i den där lilla plastsängen bredvid mig och Jimmy men när han vaknade så fick Jimmy lägga sig i en egen säng så fick nathaniel sova bredvid mig. Märktes på han att han sov mycket bättre då. Snuttade på bröstet sen tog jag faktiskt fram en napp eftersom han hade lite svårt att sova och låg och sög på sin hand. Han tog nappen jätte bra och somnade snabbt haha. Dom rekommenderar ju inte napp pga att amningen kan gå fel då men tror man måste känna efter sånt där själv faktiskt. Nu ska jag myyyysa med min fina bebis. Puss på eeeer! 



Mitt hjärta

Vår underbart fina son kom idag 11/10-2013 klockan 10.49. Nathaniel Kent Viktor Holmroos. Det finaste jag sett. Nu ska jag mysa i min lilla familjebubbla! 



Jävla rök..

Men inte okej! Sovit så dåligt inatt pga förvärkar som verkligen kändes i ryggen & magen. Men händer det nånting mer? Nä. Känns ju sjukt onödigt att ha ont när det inte händer nånting haha .. Trodde typ mitt vatten skulle gå igår av stress hahaha, står och steker kyckling, Jimmy är inte hemma. Vi har ingen fläkt och aa.. Det blir ju liksom lite rökigt när man står ett tag trots att balkongen var öppen. Till slut så började brandlarmet pipa som faaan, men det slutar rätt snabbt, men sen sätter det igång igen, haffar tag i ett bärsele & ställer mig och viftar vid larmet, samtidigt som Tyson springer runt helt förvirrad, ja står med stekpannan i handen och ställer den vid balkongen haha sen hör jag människor utanför så jag kollar ut, då står det folk där och säkerhetsvakter så helt skakig försöker jag förklara att jag bara lagar mat och att det inte finns nån fläkt.. Asså hahaha så pinsamt & så jävla typiskt mig.. Kan inte direkt stänga av larmet heller för då måste jag ställa mig på en hög barstol och asså nä.. Jag är inte den smidigaste just nu,. Men men. Maten blev god iallafall! 
En stor mun & en stor mage hehe. 


Vecka 42 & pappa.

En dag som är lite halvt deprimerande. Vaknade inatt av att jag hade ont i magen men sen jag vaknade så har det inte varit nåt mer än det. Idag går jag in i vecka 42, 8 dagar över tiden. Och det är sjukt frustrerande och deprimerande. Läser massa skit om igångsättning, såklart fastnar dom 'dåliga' sakerna i huvudet, typ att det kan sluta i akutsnitt, att man inte får någon 'vila' mellan värkarna eftersom ens egna värkar till slut kommer igång så det blir liksom dubbelt upp. Ja men såna saker liksom. Samtidigt som min älskade pappa ska opereras idag, jag fick veta det imorse vilket känns sådär. Jimmy är hemma idag så det är skönt iallafall, så jag inte ligger helt ensam och bara grubblar typ. Jag har en tendens att stänga in mig i mig själv och oroa mig extremt mycket och tänka på det allra allra värsta. Slutar alltid med att jag sitter med panikångest och huvudet fuckar ur totalt, inte så nice. Hoppas alla andra har en bättre dag än mig haha. Peace. 

Haha jag pappa & lillebror i Turkiet för mååååååånga år sen. 

Huddinge

Haft lite småont i magen idag, går och väntar på att det ska bli värre men nää.. Är väl nåt önsketänkande från min sida haha. Har precis kommit hem iallafall, åkte till sjukhuset och hälsade på pappa. Saknar honom varje dag och det är väl inte under dom roligaste omständigheterna man träffas liksom men ändå. Vi tog en fika och snacka lite skit :) träffade på en släkting från Skogås också på bussen så vi åkte tillsammans och snackade lite. Sen utanför lägenheten träffade jag en bekant också som hämtat sin son från dagmamman, så vi stog oxå och babblade på ett bra tag. Sängläge ett tag nu, småtrött sådär. 

En vecka över..

Exakt en vecka över tiden idag. Och det är så drygt! Haha. Inte nog med att jag har haft en jobbig graviditet med ischiasproblem så jag inte klarade praktiken, och att jag har polyhydramnios och hade 4 1/2 liter fostervatten, läggas in på sjukhus för att dom var såååå säkra på att han skulle komma för tidigt, så går jag faktiskt över tiden oxå? Haha måste få klaga lite, det känns lite som ett helvete. Hoppas på att eftersom jag haft en jobbig graviditet så kanske man får en blessed förlossning. *peppar peppar* 

Sista besöket

Jävla skit.. Skrev ett inlägg och allt stängdes ner -.-.. Hur som! Kom precis hem från barnmorskan, sista gravkollen idag, kommer sakna henne asså haha så snäll människa. Sfmåttet hade ökat lite men annars såg allt bra ut. Ska till läkaren på fredag för att diskutera eventuell igångsättning, känns väl halvkul men men. Min bm och en läkare tyckte att det var helt otroligt hur jag kan gå över tiden med min mage och allt vatten haha! Men men, känner ju hur min rygg blir mer och mer messed up, så det blir träna träna träna den sen så fort som möjligt. Blir chillmode för mig nu innan middag. Ciao! 





Palla.

Fan vad dåligt jag mår. Så sjukt illamående och svårt att andas.. Tog det ändå rätt lugnt igår, och sov nästan enda till klockan 9 idag. Men ryggen har gjort ont hela natten, alltså inte 'värkar i ryggen' utan hela ryggen bara värker asså.. Sen vet inte jag vad min kära hund fick för flipp igår, för han bestämde sig för att äta upp en halv flaska med matlagningsolja när jag och Jimmy var och handlade?.. Så han har spytt ner hela hallen imorse, mysigt. Ska vara hos barnmorskan klockan 3 idag, skitkul.. Får väl bara hoppas att det här är sista besöket. 6 dagar över tiden idag, FYFAN vad det är jobbigt! 



Middag

Hola! Blev en sväng till Vh igår för storstädning. Vi hann liksom aldrig städa efter vi flyttade. Elin kom förbi också, sen drog vi alla hemåt hit. Jag och Elin fixade food. Blev fläskfilé och potatisklyftor med sallad. Hämtade ut ett paket från h&m också med massa fina ljusstakar och sånt så vi tände lite ljus, mys! Efter middagen så vek vi bebiskläder och fixade spjälsängen sen blev det skräckfilm. V/h/s2. När Elin drog så måste vi ha somnat rätt snabbt haha. 


Fick flipp igår att jag gått över tiden. Shit vad påfrestande det är.. 
Hahahaha asså ja.. Han hade bäddat ner en docka typ.. 

Blablabla

Mått så illa idag och varit så trött. Så Jimmy fick till och med komma hem från jobbet för att hjälpa mig med hunden osv. Planen var att dra till Farsta idag med Madde och Elin men jag pallade helt enkelt inte. Astråkigt. Ligger & kollar på film nu och är bara allmänt trött på & va gravid o se folk föda fram sina fina barn haha -.-.. 
Magen blev loco idag haha.. 
Tyson myser i mitten haha

No baby

God morgon. Vaknade typ vid fem och kunde inte somna om. Haft ont i magen inatt också, förvärkar kanske? Så har inte sovit speciellt bra heller. Men men, höll igång igår iallafall. Jag och Elin bakade chokladkladdmuffins typ med oreofrosting haha, skitgoda blev dom! Sen hade jag köttfärs i kylen så rullade köttbullar oxå. Tre dagar över tiden idag, hoppas lillen vill komma innan måndag eller nåt. Frustrerad men samtidigt nervös liksom för det kan verkligen smälla när som helst. 



Kändes som att magen sjönk på nåt konstigt sätt igår, man såg det tydligare irl för till och med Elin reagerade på det. Hoppas det händer nånting snaaaaart! 

Old!

HAHA hittade ett gammalt minneskort. Hade färgat mitt hår blont o grejer, detta var typ 5-6 år sen så..


Bilder från halmstad 2008 med Elin. 
Hejdå min gamla kropp.. Ses aldrig igen..
 
 

Farsta

God morgon. Fortfarande ingen bebis :). Försöker sysselsätta mig så jag inte tänker på det så mycket haha. Igår kom Elin och Madde hit. Käkade lite sen drog vi till Farsta centrum. Behövde små förvaringskorgar och sånt. Blev inte där så jätte länge för ryggen började verkligen strula så jag knappt kunde stå upp haha. Hem o fixa lite, sen kom elins lillebror hit också. Fixade lite mat o sådär sen kom Jimmy hem. Kollade på den där filmen med Will Smith och hans son, after earth. Fuck vad lika dom är haha helt sjukt! Filmen var bra, I liked it hehe. Somnade efter det. Sovit sådär halv bra inatt, vaknade av att jag hade ont i ryggen typ två gånger men men :) får se vad som händer idag. Kanske föda barn eller nåt sånt kul om han där inne vill träffa mamma & pappa.. Haha.. Ciao! 
Ingen skillnad här inte =).. 


Magbilder

Gått igenom arkiven och kollat på min graviditet haha.
Tänk ändå att jag gått runt med en 'höggravid mage ' sen vecka 31 typ?..
Med en stor mage i ca 10 veckor. Shit alltså haha.. Min lilla rygg..

Vecka 16

Vecka 17

Vecka18

Vecka 19

Vecka 20

Vecka 20

Vecka 23

Vecka 24

Vecka 26

Vecka 29

Vecka 31
Vecka 33
Vecka 35
Vecka 37
Vecka 39
Vecka 40
Idag vecka 41.



Random.

Vecka 41 övertid

Idag går jag in i vecka 41. Kuuuuul med övertid ! 






Bm

Gick bra hos barnmorskan, magen har blivit mindre sen förra veckan också. Alla värden såg bra ut också så det är ju skönt. Kom precis hem och kollar på gossip girl samtidigt som jag äter nutella haha tjockis.. Blev så sugen på det :). Just nu känns det som om jag ska somna när som helst så blir väl lite vila eller nåt. Ciao! 



1 oktober due date

Hade smått svårt att somna igår trots att jag var skittrött. Började kallsvettas och var seriöst dyngsur på hela kroppen.. Ingen aning om varför haha men sen somnade jag :) idag ska jag till barnmorskan, och idag är min lilla bebis beräknad. Såklart jag kommer gå över tiden för jag har inga känningar what so ever.. Sjukt ändå att jag har varit gravid i nio månader exakt idag. Det är nästan ett helt år?! Det har gått så sjukt snabbt men ändå så sjukt långsamt när ja tittar tillbaka. Aja nu ska jag titta på gossip girl o äta mina kalaspuffar hehe. Ciaooo! 



RSS 2.0