En sån dag

Idag har varit en hel soft dag. Mått allmänt bra förutom ett stört tryck på lungorna eller nåt? Så har haft svårt att andas emellanåt. Men men. Jag och Jimmy gick till kök o bar och träffade hans polare Stefan. Trevlans var det! Tyckte att det var värsta kickern där inne när han skaka runt på magen och han rockade loss inne i magen haha. Sen handlade vi och gick hem. Tvungen o lägga mig i sängen och hämta andan haha. Sen kom Jimmy in med mat till mig, höll på smälla aaaav, det var så jävla gott! Själv åt han ett och ett halvt kilo kräftor.. Men skaldjur & fisk är inte riktigt min grej.. Nu blir det sängen framför förhäxad hehe. Ciaoooo! 
 

Shoes..

Igår kom Elin förbi en sväng, hade precis somnat när det knackade på dörren haha, levande död.. Nej men sen kom Jimmy hem och fick något adhd ryck och möblerade om hela sovrummet. Satan vad yta det fanns här inne haha. Kreativ människa den där.. Älskar att sängen står precis bredvid fönstret nu. Så svalkande.. Fixat & donat med mina skor i klädställningen, sjukt frustrerande att inte alla par får plats! Skor är så fint som dekoration hahaha.. Vill ha en fin hylla på väggen, en enkel svart, ställa upp alla skor där & ha två spotlights vid varsin sida. Konst mina vänner! Men men. Dom som inte fick plats står lite huller om buller just nu & det suger.. Ska försöka komma på nåt hehe. 
michael Jackson no.2 

Hundgården

God morgon! Igår satt jag inte inne hela dagen haha. Vi gick en sväng till hundgården jag & Jimmy och släppte Tyson. Lekte lite med han & bara tog det allmänt soft. Följde till och med in till affären hahaha har saknat våran tråkiga förortsaffär.. Nej men sen hem & så svängde jag ihop en kyckling o pastasallad med paprika och chili crème fraîche. Awesome. Fett med trött och ont i ryggen så var det ändå grymt skönt att komma ut i solen lite :) sitter på balkongen med mitt kaffe nu och ska gå in till sängen strax och kolla på förhäxad hehe... Ciao! 
 

Vecka 36

 

Läkarbesök.

Som sagt, skulle göra ul igår, och träffa en läkare. Sen till min barnmorska som ligger
ungefär på samma plats.
Mamma kom, och Jimmy var såklart med. När barnmorskan visade in oss i rummet
där man gör ultraljudet så började jag verkligen störtböla. Jag pallade inte, jag ville inte,
jag var livrädd att det hade ökat med en massa jävla vatten. Bm såg ju smått förskräckt ut och frågade
vad jag var rädd över, vad det var jag inte ville göra, vanligt ul eller vaginalt, eftersom jag skulle
göra båda. Jag sa bara allt, att jag inte ville göra nånting av det, att jag ville åka hem hahaha.
 
Hur som, tog tag i mig själv och la mig på den där sängen.. Fick småsitta upp eftersom jag
inte kan ligga direkt på rygg, blir för stort tryck mot lungorna då.
Vattnet hade inte ökat! Alltså.. Kan jag förklara lättnaden? Han mådde bra och vattnet
hade inte ökat! Har fortfarande alldeles för mycket men ja.
Fick sen göra ctg efter det, en massa jävla sammandragningar som vanligt men men.
Sen fick jag träffa läkaren.
 
Huvudet är ruckbart, men eftersom jag har så mycket vatten så lär han inte fixera sig förrän
mitt vatten går. Men det är bra att han ligger med huvudet nere så det inte blir navelsträngsframfall.
Hon kände lite och sa att min tapp var fortfarande för kort, ca 1,5 cm, och hon tyckte att jag
var smått öppen. Men att det inte var någon fara. Pratade om igångsättning just nu,
för min skull. Men att dom helst skulle vilja att han ligger inne i nån vecka till.
Visst att jag är sjukt trött på att vara gravid, men att sätta igång mig nu bara för att jag
ska må bättre känns inte rätt. Så han får vara kvar där inne ett tag till.
 
Har ändå gått in i vecka 36 idag (35+0) och om jag klarat så länge, så ska väl nån vecka till
gå bra, för hans skull.
Ska tillbaka på måndag igen, woho.. Nä men det är ju bra att dom håller koll på allt.
 

Trött

Träffat både läkare & barnmorska idag. Men jag berättar mer ingående om allt imorgon. Ska bara ta det lugnt nu och försöka att inte vakna klockan fem imorgon bitti.. 
 

Morning

Helt extremt att gå upp klockan 5 på morgonen. Jag är skitsne över det faktiskt haha. Får så äckligt ont i kroppen när jag sover men det brukar gå över när jag vänder på mig. Men inte nuuuu. Yey! Gjorde kaffe & satte mig på balkongen istället.. Sjukt kallt ute! Sitter med värsta tjocktröjan & stora mjukisbyxor och hackar ändå tänder haha. Men det är nice! Jimmy sover fortfarande, han har ledigt idag för vi ska vara hos läkaren klockan 9 & min kära mamma möter upp oss där. Behöver lite mamisupport hehe. God morgon iallafaaaaalll! 
Hej fotboll! Eller bebis. Eller fotboll.. 

Tralalslej

Försöker se om min mage sjunkit nånting haha, typ haft känslan av att han 'borrat' ner sig rätt djupt, känns så iallafall. Precis tagit en lång dusch och kollar på förhäxad hehe. Känner att andningsbesvären & hjärtklappningarna börjar komma igång igen. Mindre kul. 
Ser ju nästan ut som om den har gått högre upp liksom.. Haha. 

Gnäll o gnäll

Alltså den här dagen.. Haft så ont i ryggen, mått illa, molvärk, sammandragningar/förvärkar, allmänt grinig.. Svårt & andas o massa jävla hjärtklappningar. Man skulle nästan kunna tro att jag ska föda snart men nääää.. Helt normalt dag liksom =).. Tröstade mig med en kebabpizza.. & lite choklad. Ibland får man hähä.. Gjort oss av med en massa jävla skit i sovrummet. Alltså ni anar inte hur det såg ut här inne, vill inte ens visa. Fortfarande inte nöjd men känner iallafall att mycket är gjort! =) 
En sliten Qela och en konstig Tyson :) 

Bebisnödvändigheter

Gick ut en sväng igår, bara till hanveden här i västerhaninge och kollade en stund på en fotbollsmatch,
sen hem igen hehe.
Inte fan har jag sovit bra, somnade lite över elva, vaknade inatt av en jävla polishelikopter som flög runt
och lyste in i fönstret, gick upp o kissa, sen har jag väl vaknat 40 gånger till för att jag
behöver vända på mig i sängen för att ena sidan av kroppen gör sjukt ont efter ett tag. Mys..
Sen halv sex började han sparka som satan där inne, jag blev kissnödig, försökte
ligga kvar till 7 men gav upp efter ett tag..
 
Beställde iallafall lite nödvändigheter igår.
Bella Bambina badbalja & badhjälp.

BigJigs Mobil Noah's Ark
Micki Spjälskydd till spjälsängen.
 
Älskar att jollyroom har värsta rean. 
 

Vagnen

Jag har några keffa bilder på barnvagnen haha. Sittdelen är liksom på istället för liggdelen, den ligger liksom på sittdelen haha. Det är iallafall en teutonia s3 spirit. 
Ja.. Ni ser ju hehe. 
Inuti, med tillbehör. 
Åkpåsen, löwwww it. 
Skötväskan. Har en som tillhör vagnen också men den här e niiiiice. 
Sittdelen. + någon värmegrej eller vad man ska kalla det på habdtaget för kalla dagar. Helt mjukt & fluffigt där i hehe. 

Yey

Idag har jag väl i princip gjort allt annat än o ta det lugnt heh.. Letat efter viktiga papper, klättrat på stolar, blivit arg osv. Åkt till handen för att gå på ett viktigt möte och mött Elin, påvägen hem kände jag verkligen av allt och hade bara ätit en liten macka så var fan nära på & svimma .. Haha. Hem och det blev en ordentlig kebabtallrik från Oden. Alltså ooooohhh ni anar inte hur jävla god den är! Och ännu bättre var den idag haha. Nu blir det vila vila vila.. Mamma och storebror kommer snart med spjälsängen oxå. Mys! 
Mina ögonbryn är ju.. Katastrof .. Helt stört onoppade heh.. 

Preggo problems

Fml.. Kunde inte somna igår kväll pga huvudvärk. En jävligt störande huvudvärk. Gick upp, tog en Alvedon och kollade lite på tv. Somnade väl vid 12 eller något, helt trött. Såklart vaknade jag vid 7 idag som alltid. Skulle vilja sova till 10 eller nåt men nej.. Mådde verkligen piss igår, spydde, svettades, hade hjärtklappning. Nu har inte jag nån aning om ifall det är en biverkning från innohep sprutorna jag tar men nånting är det iallafall. Alla säger att jag kommer sakna att vara gravid när han väl är ute haha men fan vad jag tvivlar på det just nu. 
 

Normal morgon

Var uppe lite igår i köket, slutade med kraftiga sammandragningar & hjärtklappning haha så gick o la mig.. Morgonen började normalt, ont i magen, sammandragningar, molvärk och en hyper bebis i magen hehe kul.. Suttit på balkongen i en och en halv timme och druckit kaffe. Ska gå mot tha bed strax. Livet är underbart =) 
Jag ser hemsk ut, men bjuder på en morgonbild ändå hähähäh.. 

Älskade mamma

Min mamma är bäst.. Hon bor över två timmar bort men satte sig ändå på en buss tidigt för att komma hit och hjälpa mig med att städa diska sortera tvätt osv sen åkte hon hem igen. Så jävla underbar , älskar dig! 
HAHAH konstiga hund..

Vecka35

Och idag går jag in i vecka 35. Var hos barnmorskan igår, fick åka sjukresa man ba hej pensionär :).. Nä men magen har otroligt nog växt och jag hade ett sf mått på ungefär 40. Helt stört. Vikten hade inte förändrats, järnvärdet var bra och samma med blodtrycket. Lite glad över det iallafall. Magen vågade hon typ inte känna på ifall det blir för stor press haha.. Men han har ju legat med huvudet neråt dom senaste veckorna, problemet är ju bara att han har massa plats att fortfarande vända på sig osv. Läskigt när magen fortsätter.. Hur mycket kan man töja sig liksom?.. 

Ledsen..

Fyfan vad jag känner mig gnällig!! Men jag vill inte att magen växer mer nu.. Jag fattar inte hur min kropp nånsin kommer kunna dra ihop sig. Om vattnet fortsätter öka o magen blir ännu större? Är livrädd asså. Jag har säkert bölat över hela situationen 10 gånger på några dagar. Kollar på bilder från innan och mår ännu sämre. Kommer jag få tillbaka energin för att kunna leka med min son? Kommer jag klara förlossningen? Tänk om något går helt snett? Tänk om vattnet går när jag ligger i sängen och hans navelsträng kommer först & blir klämd så han inte får syre? Tänk om moderkakan lossnar ? Bara typ två av riskerna som finns pga det här jävla vattnet. Så många tankar & så jävla förvirrad. Att ligga här i två veckor kommer göra mig helt jävla deprimerad & galen. Usch vill att allt ska vara över nu så han ligger här i min famn.
 
Skiter i om det är för lättklädda bilder. Jag är ledsen & behöver kunna titta tillbaka på hur jag en gång såg ut haha.. 

Fatso

Detta är så boring.. Jag känner typ hur mina muskler krymper och hur svag min kropp blir bara av att ligga här hahah.. Hur fan kommer min kropp klara av en förlossning utan ryggmärgsbedövning dessutom när jag ska ligga still i två veckor. Blä. Jag vet att det är för bebis bästa. Men jag kommer att må skit ja känner verkligen det på mig. Vad hände med en lätt graviditet? Får hoppas att allt jämnar ut sig så jag får en lätt förlossning istället.. Men jag tvivlar fett på det haha, tur är inte riktigt min grej här i livet. 
Bild från Google. 

Skit..

Nu ska jag se allt från den ljusa sidan. Jag får vara hemma, jag blev utskriven. MEN.. Jag får i princip inte röra mig förutom toalettbesök i två veckor. Så allt landar på Jimmy. Jobb, tvätt,städning,hundpromenader,laga mat.. Känns ju sådär faktiskt. Och eftersom jag ska vara sängliggandes så ska jag ta blodförtunnande sprutor en gång om dagen. Och jag är extremt spruträdd. Spelar ingen roll om jag har massa piercingar & gjort tatueringar. Det är ändå inte samma sak.. Men det är iallafall för att motverka blodproppar då jag ska ligga ner. Jag som inte gått upp nåt speciellt lär väl gå upp 30 kg.. Awesome. Jävla krånglig graviditet detta blev. Dessutom får man inte ens ta ryggmärgsbedövning under förlossningen eftersom jag tar dom här sprutorna. Aja, jag får vara hemma iallafall..

Permis!

Jag fick permis över natten! Sååååå glad. Dom körde ett ctg innan jag fick åka för att kolla sammandragningarna osv. Har två stycken var 10 minut. Hehehe.. Om man ligger på 3 var 10 minut brukar man åka till förlossningen .. Men eftersom jag haft såhär rätt länge nu så är det ryggvärken/mensvärken jag ska reagera på. Känner tydligen inte ens av alla sammandragningar jag har haha.. Så sjukt glad blev jag. Även fast jag ska tillbaka till rummet tidigt imorgon bitti. Får panik av sjukhus.. Myyyyys att sova med min kära pojkvän inatt! Pussssssss o kraaaam på alla! 
 

Sös

Skriver från Sös. Igår på ultraljuds bilden så visade det sig att jag nästan har fyra (!!) liter vatten i magen. Och livmoder tappen som ska vara ca 3,5-4 cm denna vecka ligger på strax under 2 cm. Mycket sammandragningar också. Dom ville lägga in mig på vila, & om förlossningen skulle sätta igång så tänker dom inte stoppa den. Han är redan så pass färdigutvecklad så det känns ju ändå skönt. Jimmy åkte hem & hämtade kläder o böcker o tidningar o datorn till mig haha, sen kom Elin strax innan sju och sov över. Mysigt :)) ska åka rullstol också, så jag o Elin hade kul med den igår kväll i korridorerna hahah. Måste ju göra det bästa av situationen liksom ;) 
 
 

Bläääää

Usch, var på så äckligt humör igår så sket i att blogga. Mötte Jimmy efter jobbet vid affären, knöt Tyson utanför men som vanligt börjar han skälla och kön var sååå jävla lång så jag gick ut med Tyson och väntade istället. Sen, råkade han pissa på mig.. Han skulle väl träffa staketet jag satt på för han var bakom mig, men nä.. Började böla hahaha o klaga på allt. Hur äckligt allt är, hur tungt allt är, att min mage är för stor för att ens passa i några tröjor. Usch.. Och på kvällen hade jag så äckliga sammandragningar/förvärkar? Vet inte vad som är vad ens.. Ont gjorde det iallafall. Kom med typ 5 minuters mellanrum så kunde inte ens somna. Så höll det på i nån timme men lyckades till slut somna.. Idag är det ultraljud osv igen.. Så får vi se vad dom säger om allt detta jävla vatten. 
 
 

Smärtlindring

Andra delen av föräldrarutbildningen idag. Om smärtlindring & smått om förlossning samt efter förlossning. Elin följde med då Jimmy skulle på begravning. Jag lär ta ryggmärgsbedövning, men försöka vänta så länge det går med endast lustgas om det nu passar mig. Känns skönt att ha lite koll på det där. Jag & Jimmy dela på en kebab pizza hemma & nu äre Harry Potter som kvälls film haha. Första filmen, sjukt länge sen. 
 
 

Vecka 34

 
Vecka 34 går jag in i idag. Han ligger fortfarande en vecka före med sin vikt haha. Sammandragningar & förvärkar får jag bara jag ligger ner. Smått scary att sammandragningarna bara kommer direkt efter varandra ibland. Vaknade idag av att jag hade tväront i magen samtidigt som han hade värsta gympasset där inne. Nu är det bara 48 dagar kvar, kanske mindre, kanske mer. Men med tanke på vad alla säger när man har så mycket vatten gissar jag på mindre.. 

Scaryyyyyy

Träffade barnmorskan idag också. Mitt sf mått ligger på 38!!! Lååångt över kurvan. Hon sa att det är som att jag ska ha tvillingar.. Lugnande liksom. Sen ska jag också vara beredd på förlossning när som helst då hinnorna kan spricka pga vattnet. Coolers.. & om nu vattnet går lär det säga 'splash' o då ska jag lägga mig ner & ringa förlossningen för en ambulans kan behöva hämta mig då så att inte navelsträngen kommer först. Man kan väl säga att jag gick smått skärrad därifrån.. 
 

Blä

Helt skev känsla, har typ ont på högra sidan av svanken ner längs högra benet, inte ischias smärta typ men nåt annat. Aja, ska träffa min psykolog idag. Har lite saker att ta itu med, typ vägrat i alla år och bara tänkt negativt om samtal osv men nu när man ska ha en bebbe så känner jag själv att det är dags att ta itu med skiten. Yeeey vuxenpoäng! Var och hämtade två kartonger med bebiskläder igår i olika storlekar. Fanns riktigt coola grejer där i haha :) Inte det lättaste att vara ute & röra på sig igår, hade sjuka sammandragningar , 'mensvärk' och spydde. Hoppas att det inte blir så idag.. aja dax att fixa sig, ta ut Tyson och sen mot Sthlm södra. Ciaoooo! 
Psychoooooo.. 

Bebiskläder

Tvättade alla bebiskläder igår, kokade nappar osv. Packade ner kläder till bebis i förlossningsväskan oxå. Fick lite panik för att allt kändes så verkligt haha.. Om jag hade fått bestämma hade jag nog skjutit upp på det nån vecka till, men med tanke på att jag har så mycket vatten och risken finns att han föds för tidigt så är det ju bättre att vara förberedd liksom. Blev tre bodys, två pyjamaser, tre par byxor, en 'onepiece' aktig grej, och en filt, kläderna är i storlek 50-56 , ingen aning om hur lång han kommer att vara. Svårare än jag trodde att packa en väska? Till mig blir det nog nåt linne, en tjocktröja, ett par leggings och mjukisbyxor lär jag ju åka in med.. Samt amningsbh och amningsinlägg. Tänkte köpa nåt billigt schampo & balsam att ta med också. Vill inte ha med för mycket men vafan hellre det än för lite då man aldrig vet hur länge man får stanna kvar? 
Vecka 32+5

Jordbro

Hade en sjukt trevlig lördag! Jag och Jimmy tog med oss saga till Jordbro, vi åkte till Jimmys bästa barndomspolare Louis o hans tjej Michaela. Jimmy tatuerade sig sen käkade vi empanadas & kladdkaka, sen var Louis bröder där och kusin. Massa musik och skratt, vi åkte väl hem runt 12 - 1 där nångång, shit vad dom två knasade när dom var yngre, helt störda historier. Dom har en dotter på 12 veckor också, Nayeli. Så sjukt söt tjej. Smälte lite haha. Idag är det iallafall tvätt tvätt & tvätt. Mindre kul. Hehe. 
 
India & saga :) 

Jobbigt

Hade ultraljud klockan 1 idag, Elin, saga och Jimmy följde med. Han såg jätte fin ut, vägde 2288 g har jag för mig. Fina hjärtslag osv. Vattnet däremot var fortfarande alldeles för mycket, dom kopplade på mig ett ctg som skulle ta en halvtimme, dom kopplade loss mig efter en timme, sen fick jag vänta ytterligare en timme .. Så jävla drygt. Det som kan hända med att man har för mycket vatten är att man föder för tidigt, nånting som inte håller typ? Och att det är extremt tungt och besvärligt. Så ska tillbaka nästa vecka och så kanske dom ska tömma mig på fostervatten, man ba yeeeey.. Huvudsaken är att allt är bra med han men påvägen hem började jag ändå störtböla pga oro, ilska, och trötthet för att magen är så sjukt tung. Att jag får så många sammandragningar kunde bero på vattenmängden oxå.. Så nu tänker jag ligga hemma resten av dagen/kvällen. / Grinig brud. 
 
Näsan & läpparna underifrån haha. Så jävla söt. 
Snuttar på handen..
Dom hade kul med sjukhushandskar hehe.. Nerds :) 

Gyyyydmorgon!

Fantastiskt snygg bild på mig tagen för några sekunder sen. Ser ut som om jag vill mörda nån :) vaknade inatt av VÄRLDENS värk i magen, blev så sjukt nojig eftersom igår fick jag sammandragning efter sammandragning, och jag låg bara ner? Men till slut somnade jag om och det är bättre idag :) vaknade typ tio över sju vilket känns lite smått onödigt sådär.. Kan verkligen inte somna om. Har inte sovit längre än till tio sen jag blev gravid. Dom vanligaste tiderna jag har gått upp är mellan halv sju och åtta. Kuuuuul! Förut sov jag lätt till 1 , halv 2. Aja ska dricka upp mitt kaffe nu sen blir det en dusch. Peyz! 

Ingen fantasi ingen rubrik

Planen var att åka till bro idag och hälsa på tyzon, några vänner till mig & Jimmy fick sin son för bara några dagar sen :) kom väl halvvägs till tåget innan förvärkarna Kom liksom.. Så jag saga & Jimmy gick förbi Jimmys polare som satt i tatueringsstudion och softade. Sen hem. Inte gjort så jäkla mycket, saga och jag tittar på förhäxad och fick nyss ett skrattanfall från helvetet, ingen av oss kunde sluta. Haha aja, imorgon blir det ultraljud, IGEN. 
 
 

Nytt

Igår kom Jimmys polare Robin och hans brud Frida förbi:) fick en så jäkla söt åkpåse/onepiece? haha vet inte vad det heter. En gullig liten mössa och ett gossedjur:) så sött. Idag åkte jag, min lillasyster & Jimmy till Farsta. Blev lite småshopping där också till bebis & mig och saga haha. Efter det till handen på möte, sen hem. Är helt jävla slut och min rygg gör satans ont. Så det blir lite vila nu. Ciao! 
 
 

Vecka33

Vaknade halv tidigt för bebis sparkar och rör sig för mycket, rätt svårt att somna om då haha.. Idag går vi in i vecka 33, och jag har 55 dagar kvar till bf. Nervööööst! 
 
Personligen vet jag att våran lilla bebbe väger mer än 1,98 kg nu. Det vägde han för en vecka sen istället haha.. 
 

Sol

Vilken heldag asså.. Mamma & saga kom till Vh igår och idag drog vi + Jimmy till lillrudan, sol & bad. Lite shopping till mig och saga fick lite smått & gott oxå :) efteråt blev det middag på kök & bar där min lillebror joinade oss också!:) 
 
haha idag är det minst fyra pers som blivit helt chockade över att jag faktiskt har två månader kvar, och inte tvillingar .. Man ba yeahhh.. 
 
 

Nicksta

God morgon loverz! Hade en sån soft dag igår. Jag, Jimmy, Elin, hennes pojkvän samme och hans lillebror åkte till nicksta. Senare joinade Jonas och hans tjej oss. Sol & bad hela dagen. Tvingade i min nörd pojkvän i vattnet som blev helt yr och andfådd av att ens gå i hahaha tönt.. Vi alla drog hit sen på kvällen, grillade kött osv. Upptäckte att jag bränt mig något grovt på hela magen och bröstet. aldrig haft så känslig hy som nu.. Usch. Vettefan när jag gick och la mig men jag stendeckade på en gång. Mysig dag! 
 
 

Hysterisk

 
Låg hemma igår, började tänka på förlossningen, började googla.. Heh. Blev smått hysterisk, pratade med Jimmy och sen mamma, grät som ett litet barn typ. Hetsade upp mig själv och tänkte på allt möjligt, typ vad som kan gå fel, hur jävla ont det kommer göra , osv. Mötte iallafall upp Elin och sen gick vi till fisken där Jimmy och kim satt. Vi satte oss sen vid några bänkar, dom drack öl o cider och jag drack en alkoholfri cider hehe, mums. Sen käkade jag Jimmy och kim en oxfilé planka på kök&bar, hem hit där vi satt på balkongen till tolv på kvällen typ. Blev sen trött och gick & la mig :) 
 
 
 Jimmy imorse med sitt snabbkaffe & grädde.. Nastyboy. Han lekte med Tyson igår därav rivmärket haha. 
 

:')

 
 
 
Hahahaha jag dör. Min kära beztis. 

Äckel nerv

 
INTE OKEJ! Alldeles nyss medans jag gick i lägenheten låste sig svanken totalt så jag ramlade? Tur att reflexerna var med så jag fångade mig på knät och med handen, så ja inte ramlade med magen.. Denna jävla ischias smärta blir bara värre o värre. Spelar fan ingen roll vad jag gör. Var ute med Tyson tidigare och gick till hundgården, påväg hem stelnade hela högra benet så jag haltade samtidigt som ischias tryckte på. HATA DEN NERVEN! Lyckades ta mig upp på en stol så nu sitter jag här tills Jimmy kommer hem från jobbet. Peace. 

Babylove

Nakenchoooock! Haha nej men ärligt talat hur skumt ser inte det här ut att vara? Ser ut som en tickande bomb som är redo att explodera när som helst haha. Går bara runt och väntar på det jag fruktar mest efter förlossningen nu, bristningar.. Men idag är det exakt två månader kvar, sen är det dags för lilla N att ploppa ut förhoppningsvis :) 

RSS 2.0