Ny blogg!

Häääj! Jag har sett att några fortfarande går in här :-) det får ni väl göra om ni vill hehe men jag trivs med min nya blogg qela.vimedbarn.se , skriver om samma saker som innan, dock mycket ärligare och saker om mitt liv och min halvt katastrofala uppväxt om nån känner att det låter intressant :-) puss på er alla trogna! 
Looooooove 
Qela.vimedbarn. se 
Mickaany@instagram

http://qela.vimedbarn.se/

Nu jävlar, nu har jag bytt blogg!
Till vimedbarn.se!
Jag är såååååå ovan, men jag kände att det är dags. Nytt liv, ny blogg. Har ändå bloggat här sen 2007..
Vi får hoppas att allt går bra, annars kommer jag tillbaka hit igen ;-) Denna får stanna kvar,
har så roliga gamla bilder och inlägg här hahaha..
 
Besök gärna min nya,
qela.vimedbarn.se
 

Trött

Känner mig så trött på människor nu för tiden. Känner att jag krigar för att hålla kontakten, för att hitta på saker. Men jag pallar inte mer.
Det får vara slut med det nu. Från och med nu tänker jag skita i det och fokusera på min son till hundra procent istället. Tänkte testa några öppna förskolor, tror att han skulle uppskatta det nu, tidigare har det känts onödigt men efter kalaset i helgen med en massa barn såg jag hur intressant han tyckte att det var!
Kanske träffar man nån rolig morsa på köpet också, som man klickar med.
 
Blev iallafall aschockad nu på morgonen. Satt i vardagsrummet och klädde på Nathaniel när det knackade på fönstret. Utanför stog rebecca men det tog fan en stund innan jag såg att det var hon hahaha ja ba men va? Vem fan är det där?
Vi gick iallafall en promenix med tyson och nathaniel medans vi snackade lite skit.
Han sover fortfarande i vagnen så jag passar på att blogga och äta lite frulle.
Mamma kom förbi igår, en måndags morgon bara sådär haha, weirdo..
Spiky hair, don't care..

fullt ös

Full rulle i helgen. Åkte till pappa på lördags morgonen, jag och Nathaniel åkte med farmor. Skönt, det tar ett tag till Upplands Väsby från vh haha.. 
Senare när vi kom hem så drog vi mot Juan o grillade. Det var jag, Jimmy, amine, arlette, Stefan, barnen Anna-Bell , minjah och Leon. Och Nathaniel såklart :) sen drog alla hem till oss, massa bus o lek och Nathaniel var såå trött. Jag med haha.. var skönt att lägga huvudet på kudden sen.. och idag har vi varit i gubbängen på ett års kalas hos mitt kusinbarn melody! Kul att träffa alla kusiner & kusinbarn. Åt nån asgod maträtt, ingen aning om var det var för nåt, nåt persiskt. Riktigt gott, sen åkte vi hemåt och jag är heeeeelt slut, satte mig nyss i soffan och började blöda näsblod, mys.. blir en tidig kväll.. 
Två av mina kusinbarn & farmor, den minsta är bara 7 veckor, såååå söt..
 

alonetime

Tjäna. Har så sjukt ont i halsen.. blev samma igår kväll. På dagarna är det såklart bra haha.. 
Hur som. Idag så har vi tvättat massor. Vi bokade i pappas tvättstuga några gårdar härifrån så vi chillade hos han så länge. Ska åka och hälsa på han imorgon, just nu befinner han sig i Upplands Väsby :) sitter och tittar på film nu iallafall. Jimmy drog ut med Stefan en stund så jag njuter av lite aloooone time ;-) 
 

lite bättre

Känns lite bättre idag , dock så har den vita blåsan i halsen blivit större men febern är borta.. Skönt ! Ska snart ut med Nathaniel på en promenad så vi båda sjuklingar får frisk luft. Passar på att träffa Rebecca då samtidigt också :) 
 

sjuk

Är så jäkla sjuk. Inte varit det förutom en förkylning i början av graviditeten.. hade iallafall en heldag med kusinen och hennes dotra igår. Vi var i handen och små shoppa lite till Nathaniel , och ett par jeans till mig. Sen åkte vi till port 73 och handlade lite till och åt lunch på big boy, hade inte käkat på hela dagen så jag tryckte i mig allt på två sekunder typ haha.. Sen fick Nathaniel testa gåstol och jag har typ aldrig sett han så glad, så jag köpte den hähä..
Sen började halsen ömma så mycket så vi åkte hem hit, sen började jag frysa och få världens huvudvärk , slutade med 39 graders feber och helt jävla matt i kroppen.. väcktes av Jimmy inatt då jag låg och skrek och grät, mardrömmar blir så grova av feber.. 39 grader är rätt högt för mig, jag brukar ligga på 36,3 .. 
När Jimmys larm ringde imorse bad jag han att vara hemma, mådde ännu dåligare av att veta att jag skulle fixa bebis, hund och mig själv en hel dag.. så han stannade hemma som tur var.. 
 

RSS 2.0