Nytt

Nu var ju inte meningen riktigt att jag skulle gå loss med Elin på kappahl inne på newbie avdelningen, hade tänkt mig ett par strumpor, nån mössa & vantar. Så det inte blir värsta klumpsumman i slutet sen.. Men men. Rockade en klänning till mig själv också, den enda som inte fick mig att se ut som en fet kossa.. Och några örhängen, en tungpiercing & två navelpiercingar för gravida.. Har fett svårt att släppa min hahaha.. Men jaja, var ju billigt liksom.. 

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh jag vill också veta vad vi ska få så man kan köpa mer kläder och saker, inte allt "könsneutralt" bara.. 2 veckor kvar tills vi förhoppningsvis får se!

När började du känna de tydliga sparkarna?
Vad trodde du ni skulle få? Tjej/Kille?

:)

Svar: Haha ja det är så kul nu när man vet vad det är för kön liksom. Jag kände lite lätt första gången i vecka 16, och ca två veckor tillbaka så har jag känt honom varje dag där inne starkare & starkare haha, nu känner man utanpå magen också. Så coolt asså :) jag kände på mig att det var en kille haha, själv då, tror du det är pojke eller flicka?:D
micklalea

2013-05-29 @ 11:27:44
URL: http://maadison.blogg.se
Postat av: Madde

Åh va roligt, då ligger jag ungefär samma. Kände "någonting" i vecka 16, men nu känner jag varje dag (är i vecka 18). Känns så sjukt och jag längtar tills killen också kan känna :)! Förstår det, måste kännas så sjukt ballt!

Åh va roligt! Jag ändrar mig varjedag om vad jag tror, haha. Men jag tror nog faktiskt kille, både jag och killen tror kille :) Om det blir en tjej blir jag chockad. Haha :)

Svar: Haha min kille trodde ju tjej.. Jag var så säker på kille haha & magkänslan har ju oftast rätt ;) lycka till på ultraljudet :D!
micklalea

2013-05-29 @ 20:34:52
URL: http://maadison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se