Black Beauty

Åh fyfan va ja e utvilad, är trött på att vara hemma nu. Helst av allt skulle ja vilja åka till stan & bara gå runt som en iddi me polare.. även fast man inte har några pengar fast man kan ju önska haha.. Ätit lunch med saga, hon åt kalaspuffar och jag åt knäckebröd med paprika o gurka.. o maassssa aromat och grillkrydda - Det är ett måste för mig!

Sen har vi kollat på Black Beauty, en gammal film som jag kollade på förut när jag var yngre, de är faktiskt en bra film fast det var kanske inte så smart att sätta på en film som är sorlig och handlar om hästar till sin sex åriga känsliga lillasyster.. hahaha


Det var faktiskt en man som sattes i fängelse efter att ha vanvårdat sin häst, och fick läsa boken om black beauty, när han kom ut ur fängelset behandlade han sin häst som sitt eget barn, rätt coolt vad en bok kan göra :)

Till filmen flätade jag min systers hår ( igen ) För hon skulle duscha, och hon ville ha lika fina lockar imorgon som hon hade när jag tog ut dom innan duschen

Ungen har ju världens finaste hår med skit snygga slingor.. hennes blonda hår som börjar bli brunt haha ;)

Dock använde vi många olika tofsar.. så det blev inte så snyggt längst ner som igår, fast yeeah man tar va man har right :D ?


Tog en bild på svartingen också - strike a pose reggan!

Ingen kommenteeeeeerar ju längre haha, ja har läsare men inga kommentarer, känner mig dissad, tack för de nu ska ja gå & dränka mig.. sssssssajjk!
Peace and löööööööööööööööw / MiiiiiQa

Kommentarer
Postat av: ^^

deppa inte ihop för att du inte får kommentarer :P

söt katt iallfall :)

2009-03-07 @ 16:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se