Tom & Jerry

Inte skrivit nu på ett tag, fast igår hände de absolut ingenting förutom att ja softa lite me andré , vi satt hemma hos mig som luffare & kollade på ' accepted ' den va faktiskt rolig haha ;) Sen så va de typ en mus som sprang ute på gården så jag , andré och mina två syskon sprang ut, vi rörde den inte alltså hahahaha den va jättegullig iallafall och jag gav den ost, sen kom de en katt så lite problem fick vi, vi ville ju inte att katten skulle äta musen.. vi lyckades locka den där jävla musen till skogen iallafall över vägen ( vi rörde absolut inte musen!! )
sen gick ja & andré ner till garaget och skulle kolla på min moppe som inte går igång men vi såg inte de direkta problemet så ekrem kommer kanske sen o ska kolla på den today.. samtidigt som ja ska försöka få hit lawin på nåt sätt, fast klockan är redan halv sex, tiden går fort när man har roligt ;)

Pratade med lawin i flera timmar igår som en iddi för jag va så rädd för smällar som kommit två dagar i rad nu, ingen verkar veta va de e så de e liiite läskigt de dära.. men jaja Somnade iallafall runt 6 kanske och vaknade runt 3 tiden idag, får se hur ja somnar inatt då.. haha ;)
http://pressmart.net/blog/uploaded_images/tom-and-jerry1-774913.jpg
Peace and löw / MiiiiQa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
plusikassan.se